Saatler Sonra İzleyici Karşısında - Son Dakika
Güncel

Saatler Sonra İzleyici Karşısında

Saatler Sonra İzleyici Karşısında

Digiturk dizileri Amerika'dan sadece saatler sonra izleyici ile buluşuyor!

28.12.2012 10:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

The Vampire Diaries Amerika'dan sadece 24 saat sonra, The Following, Criminal Minds, Revenge, Nikita ve The Mentalist ise Amerika'dan sadece 48 saat sonra Digiturk'te

Digiturk, ABD'de ilgiyle takip edilen dizileri çok kısa sürede yayınlamaya devam ediyor.

Grey's Anatomy Amerika'da yayınlandığı hafta Dizimax Drama HD'de ekrana geliyor. Nikita ve The Mentalist ise ABD'den sadece 48 saat sonra Dizimax Vice HD'de!

Digiturk'te 2013 yeni dizileri beraberinde getiriyor. Kevin Bacon'ın başrolünde yer aldığı polisiye türündeki "The Following" dizisi 23 Ocak'tan itibaren ABD'den sadece 48 saat sonra Dizimax Vice HD ekranında olacak.

Revenge, 8 Ocak itibariyle, Criminal Minds ise 18 Ocak'tan itibaren ABD'den sadece 48 saat sonra Digiturk ekranlarında.

The Vampire Diaries

Dizimax Drama HD'de izlenebilen "The Vampire Diaries", L. J. Smith.'in aynı isimli kitap serisinden, "Dawson's Creek dizisinin de yazarlarından olan Kevin Williamson ve Kyle XY dizisinin yazarlarından olan Julie Plec tarafından uyarlanan bir dizi.

Dizi, Elena Gilbert, karanlık geçmişlere sahip Stefan ve Damon arasında yaşanan aşk üçgenini anlatıyor. Kasabanın gizemli geçmişi çözülmeye başladıkça Elena'nın hain görsel ikizi Katherine de hem kasabadan hem Stefan, Damon ve Elena'dan intikam almak amacıyla olaya dahil oluyor.

Grey's Anatomy

Grey's Anatomy, Emmy ve Altın Küre ödüllü hastane konulu ABD yapımı televizyon dizisi. Ellen Pompeo, Patrick Dempsey, Sandra Oh, Katherine Heigl, Justin Chambers, T.R. Knight, Chandra Wilson, James Pickens Jr., Sara Ramirez, Eric Dane, Chyler Leigh dizide rol alırken, dizinin yapımcılığını Shonda Rhimes üstlendi. Katherine Heigl dizideki rolüyle 2007 yılında Emmy ödülü kazandı. Seattle Grace Hospital'daki doktarlar ve stajyerler arasında geçen olayları anlatan ödüllü dizi Grey's Anatomy Her Perşembe 20.45'te Dizimax Drama HD'de!

Criminal Minds

Criminal Minds, bir suçluyu yakalayabilmek için, onun gibi düşünmek zorunda olan, mesleğinde bu düşünceyi uygulayan uzman bir grubun maceralarını anlatıyor. Quantico'daki Davranış Analizi Ünitesi'nde çalışan özel bir 'Profiler' ekibi, 'suçlu beyin'leri analiz etmeye çalışıyor. 'Profiler'ler, labaratuvarda delilleri araştırmak yerine, suçluların hem suç mahallindeki hem de yaşadıkları ve çalıştıkları yerlerdeki davranışlarını inceleyerek nasıl düşündüklerini görmeye çalışıyor. Böylece suçlunun profilini çıkarıyor ve bir sonraki adımlarını tahmin ederek çözülememiş davaları çözüme ulaştırıyor.

Criminal Minds her cuma 22.00'de Dizimax Vice HD'de!

Nikita

Nikita, altı yıl önce bir polisi öldürdüğü iddiasıyla kendini idam yolunda buluyor. Ancak Division adıyla bilinen Amerikan gizli servisi, kendisine ikinci bir şans verdiklerini ve artık ülkesine hizmet edeceğini söyleyerek onu ölümden kurtarıyor. Nikita'ya söylemedikleri şey ise, onu bir ajan ve suikastçı olarak yetiştirdikleri. Yaptıkları her şey onu en iyi katile dönüştürmek için. Ta ki Nikita kurallardan birisini yıkıp sivil birine âşık olana kadar. Sevgilisi öldürülünce kahramanımız, güvendiği insanların onu kandırdığını acı bir şekilde öğreniyor ve şimdiye kadar kimsenin başaramadığını yaparak birimden kaçıyor... Ancak bu sezon, zeki, seksi ve tehlikeli ajan Nikita, yıllardır intikamını almak için çökertmeye çalıştığı gizli servis Division'a geri dönüyor! Radikal değişikliklerin yaşanacağı 3. sezon, ABD'den 48 saat sonra, Dizimax Vice HD'de. Nikita her pazartesi 20.00'de Dizimax Vice HD'de!

The Mentalist

Kaliforniya soruşturma şubesinin liderliğini kibirli dedektif Lisbon yapmaktadır. Onun ortalama zekası ve olaylara karşı yaklaşımı Patrick Jane'in fikirleriyle uyuşmaz. Patrick Jane'in eski ve ünlü bir medyum olması da soruşturma şefinin hoşuna gitmez. Dedektifler sonunda Patrick'in parıltılı ve sürpriz çıkarımlarını, gözlemlerini, hile ve tuzaklarını öğrenmiş ve onun bu marjinalliğini kabullenerek ona hayran kalmışlardır. Zaman geçtikçe Patrick'in dehası ortaya çıkmış, hiç bir suçlu Jane'in zekasını yenememiştir. Heyecan yüklü "The Mentalist", ABD'den sadece 48 saat sonra yayınlanacak 5. sezonuyla hızlı bir başlangıç yapıyor.

The Mentalist her salı 20.00'de Dizimax Vice HD'de!

Revenge

Amanda Clarke, küçücük bir kızken babasının FBI tarafından götürülmesine tanıklık ediyor ve yıllarca babasının, içinde 246 Amerikalı'nın bulunduğu uçağı düşüren teröristlere para aktaran bir vatan haini ve katil olduğunu zannediyor. Victoria ve Conrad Grayson olmak üzere, babasına tuzak kuranların kim olduklarını öğrendiği andan itibaren iki seçeneği kalıyor, ya ondan hayatını çalanları affedecek, ya da tek tek hepsinin hayatlarını mahvederek intikamını alacak. Kimliğini Emily Thorne olarak değiştirerek yaşadığı yere geri dönüyor. Emily, her bölüm bir kurbanına odaklanıyor ve bölüm boyunca mükemmel zekasıyla tuzaklarını kurmaya başlıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Saatler Sonra İzleyici Karşısında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement