Sabahat Akkiraz'dan Muhteşem Final - Son Dakika
Güncel

Sabahat Akkiraz'dan Muhteşem Final

Sabahat Akkiraz\'dan Muhteşem Final

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi ve Tekirdağ Karadeniz İlleri Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin ortaklaşa düzenlediği ve bu yıl 15.'si gerçekleştirilen Geleneksel Yayla Şenlikleri Sabahat Akkiraz ile muhteşem bir kapanış yaptı.

02.07.2018 13:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MÜZİK ZİYAFETİ VERDİ

Karadeniz Mahallesi Hayrabolu Yolu üzerindeki şenlik alanında gerçekleşen konser öncesi davul zurna ekibi, Ömer Uçar, Yılmaz Cumur, Onur Demir, Sultan Murat, Aslan Bülbül, Rüştü Çavuş, Tonyalı Ömer, Necmi Öksüz ve Mehmet Tak sahne alırken gecenin finalinde ise Sabahat Akkiraz binlerce kişinin doldurduğu alanda müzik ziyafeti verdi.

SEYİRCİLERDEN GELEN İSTEKLERİ DE MUHTEŞEM SESİYLE YORUMLADI

Bir saati aşkın süre boyunca sahnede kalan Akkiraz repertuarının yanı sıra seyircilerden gelen istekleri de muhteşem sesiyle yorumlarken konserin sonunda uzun süre alkışlandı.

EŞKİNAT: "SABAHAT AKKİRAZ BİZİM GÖNÜL TELİMİZİ TİTRETTİ"

Gecenin sonunda Sabahat Akkiraz'a teşekkür ederek çiçek takdim eden Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat; "Birlikte düzenlediğimiz bir etkinliğin daha sonuna geldik. Ama bu akşam çok özel bir akşamdı. Hani diyorlar ya gönül telimizi titretenler diye, gerçekten Sabahat Akkiraz bizim gönül telimizi titretti. Bizim birliğimizi, dirliğimizi, bütünlüğümüz bir defa daha bize hatırlattı. Tekirdağ bir huzur kenti. Süleymanpaşa Tekirdağ'ın kalbi. Bu kalbin içinde yaşayanların bütün sevgileri sizlerle olsun." diye konuştu.

3 GÜNDE ON BİNLERCE İNSAN KATILDI

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi ve Tekirdağ Karadeniz İlleri Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin ortaklaşa düzenlediği 15. Geleneksel Yayla Şenlikleri 3 günde on binlerce insanı şenlik alanında ağırlarken Sabahat Akkiraz konseri ile noktalanmış oldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sabahat Akkiraz'dan Muhteşem Final - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement