Safranbolu Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası 30. Genel Kurulu Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Safranbolu Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası 30. Genel Kurulu Yapıldı

Safranbolu Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası 30. Genel Kurulu Yapıldı

Safranbolu Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası 30. Genel Kurulu yapıldı.

25.01.2014 18:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Safranbolu Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası 30. Genel Kurulu yapıldı. İki adayın yarıştığı genel kurulda mevcut başkan Mehmet Deniz güven tazeledi.

Sunal Tülbentçi Öğreten Evi'nde 2 adayın yarıştığı genel kurulda 367 üye yeni başkanlarını seçmek için sandık başına gitti.

Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, Karabük Vergi Dairesi Müdür Vekili Kader Öztürk, CHP İlçe Başkanı Abdullah Çakır, MHP İlçe Başkanı Ahmet Şavaş, Karabük Esnaf Odaları Birlik Başkanı Nurettin Tümen, CHP Safranbolu Belediye Başkan adayı Mustafa Eren, MHP Belediye Başkan adayı Mustafa Özata, SP Belediye Başkan Adayı Adnan Yıldırım, oda başkanları ve üyelerin katıldığı genel kurul'da üyelerinin 231'nin oyunu alan mevcut başkan Mehmet Deniz yeniden başkan seçilirken, diğer aday Alaattin Aksoy ise 131 oy aldı.

Safranbolu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Deniz, genel kurulda yaptığı konuşmada şoför esnafının zor durumda olduğunu söyledi.

Şoför esnafının yağ yaktığını belirten Deniz, "Kamyonet tipinde olan insanlar kantarın önünden geçmeye korkmaktadır. Çünkü yazılmaması gereken cezalar kantarda yazılmaktadır. Halk otobüsleri yetki belgesine dahil değilken, özel halk otobüslerine özel öğrenci servis araçlarına cezalar yazılmaya başladı. Bunun için Karabük'te bulunan sivil toplum örgütlerimiz ile birlikte Mehmet Ali Şahin'in kapısını çaldık. Bize gerekli duyarlılığı gösterdi, bizi Ulaştırma Bakanlığına yönlendirdi ve kantarın yerinin değişmesi için ve kantarın sürekli yol denetimini sağlaması için önümüzdeki günlerde sağlıklı gelişmeler olacaktır diye düşünüyorum. Karabük ile Safranbolu arasındaki sınırlar iç içe geçmiş. Bulak yolundan bir adım aşağıya attığınızda Safranbolu sınırı, bir adım yukarı attığınızda Karabük sınırı. Bunlar bizim taşıma şekillerimize uymuyor. 4925 sayılı taşıma kanunu bize D4 alacaksın diyor. Oysaki Safranbolu minibüslerinin D4 alması mümkün değil. Safranbolu minibüsü Karabük'ten D4 aldığı zaman minibüs durağından çıkıp direk Safranbolu'ya gelmesi gerekiyor. Yani ara duraklarda duraklama yapmaması gerekiyor" dedi.

Deniz, yapılan seçimler sonrası kendisine oy veren vermeyen tüm üyelere teşekkür ederek, hizmetimize kaldığımız yerden devam edeceklerini söyledi.

Mehmet Deniz başkanlığındaki yönetim ise şu isimlerden oluştu; " Macit Topal, Aydın Yavuz, Mevlüt Doymuş, Selahattin Özer, Ayhan Avcı ve Murat Rüzgar. Denetim Kurulu ise, Birol Şanlı, Hidayet Karademir ve Burak Genç." - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Safranbolu Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası 30. Genel Kurulu Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement