Şah İnn Paradise Tatil Köyü 12. Sezonunu Açtı - Son Dakika
Advertorial

Şah İnn Paradise Tatil Köyü 12. Sezonunu Açtı

"Muhafazakâr Tatilde Tek" sloganıyla Antalya'nın Kumluca ilçesinde turizm faaliyetini sürdüren Şah inn Paradise Tatil Köyü nisan ayında kapılarını misafirlerine açtı.

04.05.2018 17:53  Güncelleme: 17:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
İlandır

19 yıllık Kamer Holding güvencesiyle muhafazakâr konsept turizm hizmetini sürdürdüklerini belirten Şah inn Paradise Tatil Köyü Genel Müdürü Yusuf YÜCEL 12. sezon açılış konuşmasında "Konuklarımızın memnuniyetini sağlamak için her sezon kendimizi yeniliyoruz, 2018 sezonuna da çok iyi hazırlandık" dedi.

Şah inn Paradise Genel Müdürü Yusuf Yücel, Akdeniz bölgesinde muhafazakâr konseptte oteller olduğunu ancak farklılık oluşturanların ve kendini yenileyenlerin ön planda olduğunu belirtirken misafirlerin tesisi tercih nedeni olan inançlarına ve mahremiyetlerine saygılı olunmasının çok önemli olduğunu vurguladı. Şah inn Paradise'ın geçen yıl konseptin en büyük aqua parkını ve çocuklara yönelik yeni eğlence alanlarını hizmete sunduğunu, 2018 yılında ise Bayanlar Kompleksine bayanların kendilerini daha da ayrıcalıklı hissedecekleri yeniliklerin yapıldığını, tesisteki tüm klimaların yenilendiğini, yeni bir fitness salonunun yapıldığını ve daha birçok yeniliklerinin olduğunu belirtti. Misafirlerin değişiklikleri farkına vardığını ve geri dönüşleri de almaya başladıklarını paylaşan YÜCEL, Şah inn Paradise'ın gerçek Türk kültürünü yaşatan ve markalaştıran bir yatırım olduğunu, bu konseptini oluştururken Türk kültüründen ve değerlerinden esinlendiklerini belirtti. "Bizim binlerce senede oluşan bir kimliğimiz var; aile, mutfak, misafirperverlik gibi çok önemli değerlerimiz var. Sunduğumuz hizmette her şeyiyle milli motiflerimiz ön planda. Bu yönümüzle farklılaştığımızı düşünüyoruz. Türk misafirperverliğini on ikinci sezonda da markalaştırmaya devam edeceğiz" dedi.

Şah İnn Paradise Tatil Köyü 12. Sezonunu Açtı

Şah inn Paradise Hakkında:

Antalya'nın Kumluca bölgesinde bulunan Şah inn Paradise muhafazakâr bir konseptte hizmet vermektedir. Tesiste alkol servisi yapılmamakta, bay ve bayan misafirler için ayrı havuzlar bulunmaktadır. 10 bin metrekarelik bir alan sadece bayanların kullanımına ayrılmış, 400 m genişliğinde özel sahili ve konseptin en büyük aquaparkı, 11 adet havuzuyla toplam 167 bin metrekare alan üzerine kurulmuştur. Şah inn Paradise Tatil Köyü'nde 4 kral dairesi, 5 engelli odası, 100 aile odası, 295 standart oda ile toplam 1400 yatak kapasitesi bulunmaktadır.

Tesisin sahip olduğu Mavi Bayrak, tatil programı yapanların ve tur operatörlerinin aradığı bir eko-etikettir. Plajı mikrobiyolojik açıdan temiz ve çevre yönetimi yönünden duyarlı olan Şah inn Paradise, misafirlerine tescilli bir deniz keyfi sunmaktadır. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından çevre duyarlısı tesislere verilen Yeşil Yıldız ve uluslararası bir etiket olan Yeşil Anahtar ödülleriyle minimum atık üretimi ve enerji sarfiyatı konusunda çevre yönetim sistemi çalışmaları yapmaktadır. Ayrıca ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi belgeleri ile hizmet kalitesini taçlandırmıştır ve uluslararası standartların üzerine çıkmak için yeni hedeflerle yola devam etmektedir.

Bayanlara özel komplekste tatlı su havuzu, tuzlu su havuzu, aqua havuz, çocuk havuzu ve çocuklarla birlikte yüzme olanağı da sağlayan anne-çocuk havuzları bulunmaktadır. Özel güneşlenme terasının yanı sıra hamam, sauna, masaj salonu, cilt bakım ve güzellik salonu, havuz cafe, snack (hafif yemek) barı ile bebek uyku odası, kreş hizmetleri, özel oyun salonu gibi tatilden beklenilen tüm konfor ve eğlence bu komplekstedir.

Şah inn Paradise'da sağlığına ve güzelliğine önem verenler de unutulmuyor. Türk hamamı, SPA Wellness Mekezi, buhar odası, fitness salonu ile dinlendirici; su aktiviteleri, voleybol ve basketbol sahaları, plaj voleybolu, su sporları, animasyon şovları, lunaparkı ve özel aktiviteleriyle de eğlendirici bir tatil olanağı sunuluyor. Şehir merkezine 90 km, havalimanına 105 km ve Kumluca Merkez'e 12 km mesafede bulunan Şah inn Paradise Tatil Köyü misafirleri, günlük kültür turları ile Demre, Myra, Limyra, Arykanda, Andriake, Olympos, Phaselis, Kekova, Simena, Üçağız, Patara, Kalkan, Kaleköy, Kaş, Xanthos, Saklıkent gibi tarihi yerleri ziyaret edebiliyorlar.

Son Dakika Advertorial Şah İnn Paradise Tatil Köyü 12. Sezonunu Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement