Sahilde 'Meltem' Rüzgarı Esecek - Son Dakika
Yerel

Sahilde 'Meltem' Rüzgarı Esecek

Sahilde \'Meltem\' Rüzgarı Esecek

1987 yılında Asya pasifik güzeli seçilen Meltem Doğanay, İzmir Aliağa merkezli yayın yapan Radyo Sahil'de yayın hayatına başlıyor.

23.11.2012 00:33  Güncelleme: 09:52

1986 yılında düzenlenen Türkiye Güzellik kraliçesi yarışmasında birinci olan, aynı yıl Londra'da Miss World yarışmasında en yüksek puanı alarak Türkiye'ye birincilik kazandıran ve 1987 yılında Asya pasifik güzeli seçilen Meltem Doğanay, İzmir Aliağa merkezli yayın yapan Radyo Sahil'de yayın hayatına başlıyor.

Menekşe Renkli Gözleri ile akıllarda yer eden ve 1994 yılında "Menekşe Gözler" adlı Türk Sanat Müziği albümünü Dünyaca ünlü aranjör ve ekiple çıkaran Meltem Doğanay Haftanın 3 günü (Pazartesi, Çarşamba, Cuma) 14.00-15.30 saatleri arasında canlı yayında dinleyicileri ile buluşacak. 2002, 2009 ve 2010 yıllarında aralıklarla Polis Radyosunda da aynı adlı programı yapan Doğanay kültür sanat haberlerinden, güncel olaylara, pratik bilgilerden ev ve iş hayatına kadar aktüel bir çok konuya değinecek.

3 çocuk annesi olan Meltem Doğanay, çocuklarının eğitimi için Aliağa da ikamet ettiğini ve Aliağa'da olmaktan çok büyük keyif aldığını ifade ederek, "Aliağa denizi, sıcak insanları, ekonomik iş gücü ve içinde barındırdığı dinamikleriyle gerçekten büyük ve önemli bir kent. Gelişme potansiyelleri açısından da çok stratejik bir kent. Burada olmaktan mutluyum" dedi.

"İLK PROGRAMIMI ÖĞRETMENLERİMİZE ARMAĞAN EDİYORUM"

Yıllardır Televizyonlarda çeşitli programlarda oyuncu, sunucu ve şarkıcı kimliği ile yakından tanınan milli manken Meltem Doğanay,Aliağa'da bulunduğu süre içerisinde faydalı işler yapmak istediğini belirterek, şöyle konuştu:

"Burada en çok dinlenen ve beğenilen radyonun Radyo Sahil olduğunu gördüm ve öğrendim. Ben burada kaldığım süre içerisinde hem eğitim anlamında hem de sanat yaşamım boyunca edindiğim tecrübelerimi halkımızla paylaşmak ve onlarla iletişim kurmak istiyorum. Bunu da en iyi şekilde Radyo aracılığıyla yapacağımı düşünüyorum. Güzel bir tesadüf oldu. İlk programım öğretmenler günü arifesine denk geldi. Ben de bu ilk programımı vefakar ve cefakar öğretmenlerimize armağan etmek istiyorum. Programlarımda ara sıra konuklarım olacak. Sanat ve iş dünyasından konuklarımla halkımızı buluşturmayı da planlıyorum."

Canlı yayınlanacak olan programını internet üzerinden tüm dünyaya dinletebilmekten dolayı da çok mutlu olduğunu sözlerine ekleyen Doğanay, "İnternet dünyası artık yerel kavramını ortadan kaldırdı. Bugün burada yaptığınız yayınları dünyanın her tarafına ulaştırabiliyorsunuz. İstanbul, Ankara, İzmir gibi kendi alanında sanatın ve kültürün önderleri konumundaki şehirlerimize yerel anlamda da katkılar sunmak mutluluk verici. Yerel basının çok önemli olduğunu düşünüyorum. İstanbul da, Ankara da ve bulunduğum diğer kentlerle irtibatımı hiç kesmedim. Arkadaşlarımla, dostlarımla ve sanat camiası ile de hep iç içeyim" diye konuştu.

Tescilli Türkiye ve Dünya Güzeli Meltem Doğanay Aliağa merkezli yayın yapan Radyo Sahilde Haftanın 3 günü "Meltem Doğanay ile Meltem Rüzgarı" adlı programı yapacak - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sahilde 'Meltem' Rüzgarı Esecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement