Sahipli Dizisi Nerede Çekildi? - Son Dakika
Emlak

Sahipli Dizisi Nerede Çekildi?

Sahipli Dizisi Nerede Çekildi?

03.01.2018 09:19

Dijital Televizyon sektöründe yeni bir kanal olan Blu TV, D Productions'un yapımcılığını üstlendiği Sahipli dizisini seyircisi ile buluşturuyor. Türkiye'nin ilk korku temalı dizisi yaşadığı felaketlerin ardından köyüne geri dönme kararı alan Büşra ve Selim'in hikayesini dozunda bir gerilim ve korku öğeleri ile süslüyor.

Sahipli oyuncuları

Dizideki Selim karakterini Baran Akbulut, Büşra karakterini ise Funda Gürey üstleniyor. Dizideki başrol oyuncularına usta oyunculukları ile dikkat çeken Nevin Efe ve Sait Güray'da eşlik ediyor. Bu isimlerin yanı sıra projeye Hülya rolünde Seda Türken, Aziz rolünde ise Ferit Kaya, memur Halil rolünde Koray Şahinbaş ve Erdoğan Sıcak da destek veriyor.

Daha ilk bölümündeki gerilim dolu öyküsü ile seyirciyi yakalayan dizi, ilerleyen bölümlerinde daha da fazla heyecan yaratacağa benziyor. Dizinin senaryosunu ve yönetmenliğini daha önce Siccin ve Musallat filmlerinin de yönetmenliğini yapan Alper Mestçi üstleniyor. Güçlü kadrosu ve ilginç öyküsü ile ekranlarda yerini alan dizi Blu TV'ye üye olunarak izlenebiliyor.

Sahipli dizisinin konusu

Aşk, gerilim ve korku temalarını bir araya getirerek ilginç bir hikayeye ev sahipliği yapan dizi iki ana karakterin yollarının çakışmasıyla başlıyor. İkili birbirini tanımaya başladıkça gerilim daha da tırmanmaya başlıyor ve hikaye bir çıkmaza giriyor. Selim ve Büşra köylerine geri dönmeye karar veriyor. Köyde birbirleriyle iyice yakınlaşan çiftin arasında yeni bir aşk doğuruyor.

Geçmişindeki kötü anılarla da zaman zaman yüzleşen Büşra ve Selim, birbirlerini yakından tanımaya başladıkça ilişkilerinin aşk boyutu değişmeye başlıyor. Bu arada ikili, köy içinde meydana gelen ürkütücü olaylar ve anlam verilemeyen durumlar ile ilgili soruların yanıtlarını aramaya da başlıyor. İkilinin birbirlerine duydukları aşkı ve bu aşkın gelişmesiyle birlikte oluşan gerilim dolu tuhaf olaylar, ilerleyen zamanlarda içinden çıkılması bir hayli güç olan durumlara yol açıyor.

Sahipli dizisi nerede çekildi?

10 bölümlük mini dizi konsepti ile öne çıkan Sahipli'nin çekimleri İstanbul'da yapılıyor. İstanbul Beykoz, Sarıyer ve Şile ilçelerinde çekimi yapılan dizinin yeni çekimleri için İstanbul'un başka semtlerinin de kullanılabileceği söyleniyor. Beykoz'un Akbaba Köyü dizide konunun işlendiği köy olarak işlev görüyor. Tuhaf olayların yaşandığı ve gerilim dolu olayların geçtiği köşk ise Akbaba Köyü'nde yer alıyor. Aynı ev daha önce korku filmi olarak gösterime giren Kabuslar Evi'nde de kullanılmıştı. Farklı konusu ve garip ilişkileri ele alan kurgusu ile dikkat çeken Sahipli dizisi için 10 bölüm daha çekileceği iddiaları bulunuyor.

Kaynak: Milliyetemlak.com

Son Dakika Emlak Sahipli Dizisi Nerede Çekildi? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement