Sahte Uyuşturucu Satıcılarına Dava - Son Dakika
Güncel

Sahte Uyuşturucu Satıcılarına Dava

Sahte Uyuşturucu Satıcılarına Dava

Arnavut uyruklu bir kişiye uyuşturucu sattıkları ve silahla gasp ettikleri öne sürülen 4 sanık hakkında 6 yıldan 25 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

30.07.2012 13:32  Güncelleme: 13:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arnavut uyruklu bir kişiye uyuşturucu sattıkları ve silahla gasp ettikleri öne sürülen 4 sanık hakkında, "silahla nitelikli yağma" suçundan 6 yıldan 25 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianamede, Arnavutluk uyruklu Florian Mançelleri'nin 70 bin avro vererek, uyuşturucu almak istediği Mustafa Has ve Mehmet Akbay'ın, uyuşturucu yerine un verdiği anlatılıyor. Mançelleri'nin, parasını geri almak için Muhammed Alioğlu ve İbrahim Sula ile yine şüpheliler Has ve Akbay ile buluşturduğu anlatılan iddianamede, bu kez şüpheliler Has, Akbay, Fırat Pamuk ve Selim Özkan'ın silahla müştekilerin pasaport ve bilgisayarlarını gasp ettikleri belirtiliyor.

İddianamede, Has, Akbay, Pamuk ve Özkan'ın "silahla nitelikli yağma" suçundan 6 yıldan 25 yıla kadar hapis cezası verilmesi isteniyor.

İddianamenin mahkeme tarafından kabul edilmesi halinde, şüphelilerin yargılanmasına başlanacak.

Muhabir: Melike Gallenkuş/ Neşat Ergül

Yayıncı: Sabri Çelebioğlu - İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sahte Uyuşturucu Satıcılarına Dava - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement