Sakarya'da Kültür Sanat - Son Dakika
Kültür Sanat

Sakarya'da Kültür Sanat

İzmir Devlet Tiyatrosu "Şahane Düğün"ü Sakaryalıların beğenisine sunacak.

20.03.2016 11:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Devlet Tiyatrosu "Şahane Düğün"ü Sakaryalıların beğenisine sunacak.

Robin Hawdon'un yazdığı, çevirmenliğini Özcan Özer ve yönetmenliğini Metin Oyman'ın yaptığı oyunun dekor tasarımını Suar Şeylan, kostüm tasarımını Yıldız İpeklioğlu, ışık tasarımını ise Zeki Kayar üstleniyor.

Işın Karakan Yıldız, Serkan Kunter, Mustafa Şen, Ceyhan Gölçek, Güldeniz Türküstün ve Berfu Yargücü Kalay'ın rol aldığı eserde, Londra'nın dışında bir taşra oteli, yeni bir hayata adım atmak üzere evlilik törenine hazırlanan genç bir çiftin, hazırlıkları, gelinin annesi ve hayatlarına bir anda giren beklenmedik misafirlerle olaylar komik dille anlatılıyor.

Oyun, Ahmet Faik Abasıyanık (AFA) Kültür Merkezinde 22- 23 Mart'ta saat 20.00'de izlenebilecek.

Öte yandan Sakarya Büyükşehir Belediyesinin mart kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında sinema gösterimleri düzenlenecek.

"Citizenfour" ve "Yarım Kalan Şarkı" filmleri, Ofis Sanat Merkezi'nde (OSM) 24 Mart ve 31 Mart'ta saat 20.00'de gösterime sunulacak.

Ayrıca, "Ustalara Saygı" etkinliğinde Fotoğraf Sanatçısı Ara Güler'in onur konuğu olacağı program, Adapazarı Kültür Merkezi'nde 24 Mart Perşembe saat 19.00'da gerçekleştirilecek.

Resim sergisi ve konser programı düzenlenecek

Etkinlikler kapsamında 29 Mart 18.00'de OSM'de resim ve heykel sergisi açılacak. Göksel Baktagir, Atsuko Suetomi ve Eyüp Hamiş, Ziya Taşkent Konser Salonu'nda 29 Mart Salı saat 20.00'de konser verecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Sakarya'da Kültür Sanat - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement