Sakarya İl Genel Meclisi Mayıs Toplantıları Başlıyor - Son Dakika
Yerel

Sakarya İl Genel Meclisi Mayıs Toplantıları Başlıyor

Sakarya İl Genel Meclisi Mayıs Toplantıları Başlıyor

İl Genel Meclisi Mayıs Ayı Toplantıları 2 Mayıs Çarşamba Günü başlıyor.1 Mayıs'ın resmi tatil olması nedeniyle Mayıs toplantılarına 2 Mayıs'ta başlayacak olan İl Genel Meclisi bu ayda önemli konukları ağırlayacak.

28.04.2012 15:51

İl Genel Meclisi Mayıs Ayı Toplantıları 2 Mayıs Çarşamba Günü başlıyor. 1 Mayıs'ın resmi tatil olması nedeniyle Mayıs toplantılarına 2 Mayıs'ta başlayacak olan İl Genel Meclisi bu ayda önemli konukları ağırlayacak.

Alifuatpaşa'da bulunan Kuvva-i Milliye Müzesinin özel müze kapsamına alınması, Karapürçek İlçe Sosyal Yardımlaşma Vakfı Mütevelli Heyetine 1 hayırsever üye seçilmesi ve Kocaali ilçesine bağlı köyleri kapsayan katı atık toplama projesine ödenek aktarılması gibi önemli konuların görüşüleceği İl Genel Meclisi'nin 2 Mayıs Çarşamba günü saat 14.00'te gerçekleştirecekleri ilk toplantısının gündemi şöyle: "Nisan 2012 ayına ait Karar ve Tutanak özetlerinin görüşülmesi ve tasvibi. Önergelerin kabulü ve müzakeresi. İhtisas Komisyonlarınca hazırlanan konuların görüşülmesi. Valilikten gelen konulardan olan İl Özel İdaresi 2011 mali yılı Kesin Hesabının görüşülmesi, Karapürçek İlçe Sosyal Yardımlaşma Vakfı Mütevelli Heyetine 1 hayırsever üye seçilmesi, Geyve İlçesi Alifuatpaşa Beldesinde bulunan Kuvva-i Milliye Müzesinin Özel Müzeler ve Denetimleri Hakkındaki Yönetmelik hükümleri gereği Özel Müze Kapsamına alınması, Kocaali İlçesine bağlı muhtelif köylerini kapsayan katı atık toplama projesine ödenek aktarılması."

Daha önce Mart Ayı toplantılarına katılacağı açıklanan ancak Ankara'daki yoğunluk nedeniyle toplantıya katılamayan AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz İl Genel Meclisi'nin 4 Mayıs Cuma Günü gerçekleştirilecek olan 3. birleşim toplantısına saat 14.00'te katılarak meclis üyelerini bilgilendirecek.

İl Genel meclisi'nin Mayıs Ayındaki 2. konuğu ise Sakarya Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Koordinatörü Doç. Dr. Mehmet Sarıbıyık olacak. Sarıbıyık 7 Mayıs Pazartesi Günü saat 14.00'te Meclisin 4. birleşim toplantısına katılarak, Nitelikli İşgücünün Yetiştirilmesi ve Geliştirilmesi için 3+1 Öğrenim Sistemini tanıtarak sunum gerçekleştirecek.

İl Genel Meclisi'nin 8 Mayıs Salı günü saat 14.00'de yapılacak olan 5. birleşim toplantısına, İl Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı katılarak Sakarya'daki okullaşma oranları ve eğitim öğretim faaliyetleri hakkında Meclis üyelerini bilgilendirecek. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sakarya İl Genel Meclisi Mayıs Toplantıları Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement