Sakarya'lı Gazeteciler Çorumlu Meslektaşları ile Buluştu - Son Dakika
Yerel

Sakarya'lı Gazeteciler Çorumlu Meslektaşları ile Buluştu

Sakarya\'lı Gazeteciler Çorumlu Meslektaşları ile Buluştu

Sakarya’da yayımlanan yerel gazetelerin temsilcilerinden oluşan bir heyet Çorum’a geldi.

13.11.2015 18:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya'da yayımlanan yerel gazetelerin temsilcilerinden oluşan bir heyet Çorum'a geldi.

Basın İlan Kurumu (BİK) tarafından düzenlenen 'Bilgi, Birikim ve Tecrübe Paylaşım Programı' kapsamında düzenlenen geziye katılan Sakaryalı gazeteciler, Çorumlu meslektaşlarıyla buluştu.

İLK DURAK BİK ÇORUM ŞUBESİ

Program ilk olarak BİK Çorum Şubesi'ni ziyaret eden heyette BİK Sakarya Şube Müdürü Ömer Faruk Çakır, Sakarya Gazeteciler Birliği Başkan Vekili ve Yenigün Gazetesi Sorumlu Müdürü Müjdat Çetin, Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Murat Uygun, Sakarya Halk Gazetesi Genel Yayın Müdürü Safa Polat, Bizim Sakarya Gazetesi Köşeyazarı Nejdet Çardak, Ada Postası Gazetesi Sorumlu Müdürü Şaban Özdemir ve Yeni Sakarya Gazetesi'nden Hakan Arslan yer aldı.

BİK Şube Müdürü Osman Bolluk'un ev sahipliğindeki ziyarette BİK Anadolu Gazete Sahipleri Temsilcisi ve Çorum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Erzen ile şube çalışanlarından Mahmut Dolmacı ve Emine Dursun da hazır bulundu.

HAKİMİYET VE ÇORUM HABER GAZETESİ'NE ZİYARET

Sakarya basını temsilcilerinden oluşan heyet, BİK Şubesi'nin ardından Çorum Hakimiyet Gazetesi Haber Merkezi'ne konuk oldu. Genel Yayın Yönetmeni Şevket Erzen'in ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette Yazı İşleri Müdürü Mustafa Demirer ve haber kadrosundaki isimlerle tanışan misafir gazeteciler, Çorum'daki basın yayın çalışmaları hakkında bilgi aldılar. Bu ziyaretin ardından Çorum Haber Gazetesi'ni de ziyaret eden Sakaryalı gazeteciler İkinci Bahar Lokantası'nda verilen akşam yemeğinde bir araya geldiler.

Çorum'da gerçekleşen 'Bilgi, Birikim ve Tecrübe Paylaşım programının yarın gerçekleşecek şehir turuyla sona ereceği bildirildi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sakarya'lı Gazeteciler Çorumlu Meslektaşları ile Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement