Sakarya Ölü Bulunan Mimar Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Sakarya Ölü Bulunan Mimar Toprağa Verildi

Ölü bulunan mimar toprağa verildiADAPAZARI'nda, sevgilisi ve ortağı olan müteahhit ile birlikte başından vurulmuş halde bulunan mimar 39 yaşındaki Manolya Sarı, gözyaşlarıyla toprağa verildi.

11.11.2017 15:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ölü bulunan mimar toprağa verildi

ADAPAZARI'nda, sevgilisi ve ortağı olan müteahhit ile birlikte başından vurulmuş halde bulunan mimar 39 yaşındaki Manolya Sarı, gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Dün, Adapazarı kent merkezinde yaşanan olayda müteahhit 41 yaşındaki Erol Bilek ile birlikte başından vurulmuş halde bulunan Manolya Sarı'nın cenazesi otopsi sonrasında ailesine teslim edildi. Odada bir tabancayla birlikte başlarına tek kurşun sıkılmış halde ölü bulunan Monalya Sarı'nın cenazesi, öğle vaktinde şehir merkezindeki İhsaniye Camii'ne getirildi. Manolya Sarı'nın ailesi taziyeleri kabul etti. Monalya Sarı, kılınan cenaze namazının ardından Emirdağ Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi.

Erol Bilek'in maddi sıkıntılar nedeniyle sorun yaşadığı, sevgilisini öldürüp daha sonra intihar ettiği ihtimali üzerinde durulurken, cenazesi bugün ikindi namazının ardından Geyve İlçesi'nde toprağa verilecek.

Sakarya Ölü Bulunan Mimar Toprağa Verildi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sakarya Ölü Bulunan Mimar Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement