HES kodu olmadığı için bilet verilmeyen sarhoş vatandaş çalışanların boğazına saldırdı! O anlar kamerada - Son Dakika
3.Sayfa

HES kodu olmadığı için bilet verilmeyen sarhoş vatandaş çalışanların boğazına saldırdı! O anlar kamerada

Eskişehir Şehirlerarası Otobüs Terminali'ne gelip bilet almak isteyen alkollü vatandaş istenilen HES kodunu gösteremedi. HES kodu olmadan bilet verilemeyeceğinin söylenmesi üzerine sinirlenen adam, cebindeki bıçağı çıkararak çalışanların boğazına saldırdı. Olay anı anbean kameraya yansıdı.

05.12.2020 10:47  Güncelleme: 15:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2 Aralık saat 15.15 civarında Kırklareli'ne gitmek üzere bilet almak için bir Eskişehir Şehirlerarası Otobüs Terminal'inde bulunan bir firmanın bilet satış noktasına geldi. Ancak yolculuk yapmak isteyen şahsa, alkollü olduğu ve HES kodunu göstermediği için bilet verilmedi.

"BANA BİLET VERMİYOR"

Olaya sinirlenen M.B., ilk önce otogarda görev yapan zabıta ekibine "Bana bilet vermiyor" diye şikayette bulundu. Daha sonra zabıta ekibiyle yine bilet satış noktasına dönen M.B., bir daha bilet isteyince otobüs firmasının İl Müdürü Hüseyin Guntan, şahsın HES kodu gösteremediği ve alkollü olduğu sebebiyle bilet verilmeyeceği konusunda zabıta ekibine bilgi verdi.

BOĞAZINA SALDIRDI

Bu sırada M.B., daha önce cebinde bulundurduğu kesici aletini çıkartarak Hüseyin Guntan'ın boğazına doğru saldırdı. Anlık gelişen olayda kendini kurtarmak için geri atlayan Hüseyin Guntan, saldırıdan bir yara almadı.

Daha sonra Hüseyin Guntan'ın şikayette bulunması üzerine olay yerine gelen polis ekibi, şüpheli M.B.'yi gözaltına alarak önce alkol testi için hastaneye kaldırıldı ve ardından karakola götürerek gerekli ifadeyi aldıktan sonra denetim altında serbest bırakıldı.

"HAKARET VE KÜFÜRLER ETTİ"

Söz konusu yaşanan olayın güvenlik kamerası görüntüsü ortaya çıkınca olay hakkında ilk kez konuşan çalışanlar, yaşadıklarını anlattı.

Firmanın bilet satış biriminde çalışan Yüksel Ördün, şahsın ilk önce kendisinden gelip bilet istediğini belirtti. Ördün, "Olay şöyle gerçekleşti; yolcu Kırklareli'ne gideceğini söyledi. Yolcuyu bilgilendirdim, '16.30 da Çorlu'ya göndereyim sizi' dedim. O da kabul etti. HES kodunu istediğimde 'bilmiyorum bulamadım' dedi. Ben de HES kodu olmadan seyahat edilmediğini söyleyince beni zabıtaya şikayet etmiş. Sonra zabıtayla geldi. Durumu görevliye de anlattım. O da bana hak verdi. Yolcu bir anda hırçınlaştı, bize hakaret ve küfür etmeye başladı. Sonra sorumlu Hüseyin bey geldi, ona da durumu anlattım. Ona da hakaret etti. Sonra bıçağı Hüseyin beyin boynuna salladı. Kötü bir olay yaşadık, üzgünüz" şeklinde anlattı.

Saldırı görüntüleri ortaya çıktı

"DİREKT ÖLDÜRÜCÜ BİR HAMLE"

Saldırıya uğrayan Hüseyin Guntan olaya ilgili şöyle konuştu:

"Arkadaşımızın anlattığı gibi, yolcu otogara ilk geldiği zaman HES kodu soruyoruz. Oradan bir şey çıkınca zabıtaya, polise haber veriyoruz. Fakat bu arkadaş bizi bilet vermediğimiz için şikayet etmiş. Arkadaşımız zaten yolcunun alkollü olduğunu anlıyor, bu şekilde seyahat edemezsiniz diye uyarmış. Zabıta, 'Neden bilet vermiyorsunuz?' dedi. Ben de 'Bu şekilde bilet veriliyor mu?' diye sordum. Zabıta anlayamamıştı alkollü olduğunu, o arada bıçağı salladı. Direkt öldürücü bir hamle oldu, suçumuz da HES kodu istemek. O gün akşam emniyetteydik. İfadelerimizi verdik."

HES kodu olmadığı için bilet verilmeyen sarhoş vatandaş çalışanların boğazına saldırdı! O anlar kamerada
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa HES kodu olmadığı için bilet verilmeyen sarhoş vatandaş çalışanların boğazına saldırdı! O anlar kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Bilal: Türkiyede adelet diye birşey göremiyorum arkadaş serbest bırakılmış nedir!! bir can bu kadarmı basit olmuş bıçak boğaza değseydi nolacaktı kim bunun hesabını verecek devlet olarak bu savcısı hakimi ne işe yarıyor bu adam bir daha yapacak ders verilmemiş ki adam pişmanlık duymazki umarım bu herif bunu serbest bırakan hakim veya savcıya denk gelir çok yazık gerçekten bir can almak çok basit olmuş türkiyede 23 1 Yanıtla
  • özgür: arap ülkesimi olduk alkollü vatandaş dışlanıyor 4 17 Yanıtla
  • AHMET: tam dayaklık sopayla dövücennn... 11 0 Yanıtla
  • özgür: hes kodu nedir ya buna bu kadar neden güveniliyor çok gARİP Bİ ÜLKE OLDUK 0 0 Yanıtla

Advertisement