Salihlili Avcılar Başkanını Seçti - Son Dakika
Yerel

Salihlili Avcılar Başkanını Seçti

Salihlili Avcılar Başkanını Seçti

Salihli Avcılar Kulübü Derneği’nde gerçekleştirilen genel kurulda mevcut başkan Hasan Demir güven tazeleyerek 3. kez başkan seçildi.

29.05.2017 13:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Salihli Avcılar Kulübü Derneği'nde gerçekleştirilen genel kurulda mevcut başkan Hasan Demir güven tazeleyerek 3. kez başkan seçildi.

Salihli Avcılar Kulübü Derneği Olağan Genel Kurulunu dernek binasında gerçekleştirildi. Divan Başkanlığını eski kulüp başkanlarından ve mevcut belediye meclis üyesi Sebahattin Tekdal'ın yaptığı genel kurulda, tek liste ile gidilen seçimlerde Hasan Demir, yeniden başkan seçildi.

Saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan genel kurulda konuşan divan başkanı Tekdal, Avcılar Kulübü Derneği'nin meslek örgütüne bağlı bir dernek olmadığını ifade ederek, her avcının bir hobi ve doğasever üyesi olduğunu vurgu yaparak "Çünkü bizler doğaseveriz" dedi.

Derneğin isminin Salihli Avcılar ve Atıcılar İhtisas Spor Kulübü olarak değiştirildiği genel kurulda, üyelerinin güvenoyları ile yeniden başkan seçilen Hasan Demir ise, "Artık biz Salihlili Avcıların da Uluslararası Trap ve Skeet Atış Poligonu var. Kabazlı Mahallesi mevkiinde yer alan Türkiye'nin 7'nci, Ege Bölgesi'nin ise 2'nci büyük atış poligonunda 3 adet trap ve skeet atış sahası yer almaktadır. Türkiye'nin 7'nci büyük atış poligonu Salihli'ye kazandırarak, bizleri onurlandıran Belediye Başkanımız Zeki Kayda'ya çok teşekkür ediyorum. Poligonumuz tamamlandı ve şuan son çalışmalar yapılmaktadır. Uluslararası Trap ve Skeet Atış Poligonunu düzenlenecek olan etkinliklerle hizmete açacağız. Poligonumuz şimdiden tüm avcılarımıza hayırlı olsun." dedi.

Hasan Demir Başkanlığı'ndaki Salihli Avcılar ve Atıcılar İhtisas Spor Kulübü yönetimi ise, Yaşar Çetin, Halil Şen, Mehmet Karabıyık, Ali Kalkan, Atilla Aydoğdu, Ahmet Özen, Harun Arslan, Ozan Çalışkan, Özgür Yücel, Nihat Bakkal, Tevfik Yıldız, Denizhan Yıldız ve Uğur Güler'den oluştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Salihlili Avcılar Başkanını Seçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement