Salon’da Bu Hafta Dopdolu - Son Dakika
Kültür Sanat

Salon’da Bu Hafta Dopdolu


Salon’da Bu Hafta Dopdolu

Salon, Bu Hafta Alternatif Müziğin İki Ünlü İsmini Ağırlıyor.

07.02.2011 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bant işbirliğiyle gerçekleştirilen Music is Fun by Lenovo konser serisi kapsamında 9 Şubat Çarşamba gecesi sahne alacak Jessica 6 ile

10 Şubat Perşembe ve 11 Şubat Cuma akşamları sahne alacak İzlanda'nın eksantrik ve taze müzisyenlerinden Ólafur Arnalds, müzikseverlerin kaçırmaması gereken konserlerden. Kavramsal sanatçı Genco Gülan'ın izleyenleri şaşırtan son projesi İkiz ise 8 Şubat Salı akşamı bir kez daha Salon seyircisiyle buluşacak.

Genco Gülan'ın Çarpıcı Projesi "İkiz" İzleyenleri Şaşırtmaya Devam Edecek

8 Şubat Salı, saat 18.00-22.00 arası 8'er dakika

Salon, 8 Şubat Salı günü Genco Gülan'ın seyir, seyirci, seyirlik kavramlarını sorgulayan ve seyirciyle birlikte oynanan son projesi İkiz'e ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Saat 18.00'den itibaren 22.00'ye kadar 8'er dakikalık periyotlarla teker teker gözleri bağlanarak Salon'a alınacak seyirciler, bir çift ikiz kardeş tarafından ellerinden tutularak mekanda bir yolculuğa çıkarılacak. Geçen hafta Salon'da prömiyerini yapan kavramsal sanatçı Genco Gülan'ın performans projesinde aynı yumurta ikizi olan Yeliz ve Deniz Çelebi ile İrem ve Gizem Halis yer alıyor. Salon takipçilerine benzeri olmayan bir deneyim vaat edecek İkiz adlı performansın biletleri 20 TL üzerinden temin edilebilir. İkiz, son kez

22 Şubat Salı günü yine Salon'da gerçekleştirilecek.

Anthony Hegarty'nin Yılın Grubu Seçtiği Jessica 6, 9 Şubat'ta Salon'da!

9 Şubat Çarşamba, saat 22.30

Bant işbirliğiyle gerçekleştirilen Music is Fun by Lenovo konser serisi kapsamında Jessica 6, 9 Şubat Çarşamba gecesi saat 22.30'da Salon'da… The Guardian tarafından geleceğin pop ikonlarından biri olarak gösterilen, disco, punk ve soul'un yeni kraliçesi ilan edilen Nomi Ruiz'in solo projesi olarak hayata geçen Jessica 6, New York müzik sahnelerinin aranan isimlerinden…

Hercules& Love Affair'deki muhteşem vokalleriyle de yakından tanınan Nomi, 2005 yılında ilk solo albümü Lost in Lust'ı yayınladıktan sonra Cocorosie, Debbie Harry ve Antony & The Johnsons gibi isimlerle aynı sahneyi paylaştı. Nomi Ruiz, 2008 yılında Morgan Wiley ve Andrew Raposo ile birlikte elektro, dans, pop ve R&B türlerini buluşturan Jessica 6 grubunu kurdu. Geçtiğimiz yıl çıkardıkları Fun Girl ve No More gibi single'larla geçtiğimiz yıl büyük ses getiren ekip, "White Horse" turnesi kapsamında İstanbul'a da uğrayarak dans etmeye doyamayacağınız bir gece için Salon'a konuk oluyor. Antony Hegarty'nin yılın grubu ilan ettiği Jessica 6 konserinin biletleri 25 TL ve 15 TL (öğrenci) üzerinden temin edilebilir.

İzlanda'nın eksantrik müzisyeni Ólafur Arnalds'la Salon'da İki Gece

10 Şubat Perşembe ve 11 Şubat Cuma, saat 22.00

İzlanda'nın taze müzisyenlerinden Ólafur Arnalds, uzun süre Sigur Rós'la birlikte sahne aldıktan sonra kendi turnesine çıkıyor! Klasik müziği, pop ve rock motifleriyle işleyerek kitlelerin beğenisine sunan Ólafur Arnalds, 10 Şubat Perşembe ve 11 Şubat Cuma akşamları saat 22.00'de iki gece üst üste Salon'da sahne alacak.

Müzik hayatına bir metal müzik grubunda davulcu olarak başlayan Ólafur Arnalds, bir yandan banjo, gitar, piyano gibi enstrümanları kullandığı solo projesine devam etti. 2007 yılında ilk solo albümünü yayınlayan Arnalds, ertesi yıl İzlanda müzik sahnesinin tanınmış gruplarından Sigur Rós ile turneye çıktı. Henüz 24 yaşındaki sanatçı, geçtiğimiz yıl ikinci albümü ...and they have escaped the weight of darkness'ı yayınladı. Elektro-akustik olarak tanımlanan müziğini giderek daha geniş boyutlara taşıyan Arnalds'ın son albümü de ilk albümü gibi eleştirmenler ve müzikseverler tarafından büyük beğeni topladı. İlk defa İstanbul'a gelecek Ólafur Arnalds konserinin biletleri 40 TL ve 25 TL (öğrenci) üzerinden temin edilebilir..

Salon Biletleri

Biletler, Biletix satış kanalları ve Salon gişesinden temin edilebilir. Tüm bilet alımlarında kredi kartı geçerlidir. Lale Kart sahipleri bilet alımlarında %25'e varan özel indirimlerden yararlanabilirler. Salon programı hakkında ayrıntılı bilgi için www.saloniksv.com adresi ziyaret edilebilir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Salon’da Bu Hafta Dopdolu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement