SALT İletişim Grup Ailesine Üç Yeni Marka Daha Katıldı - Son Dakika
Güncel

SALT İletişim Grup Ailesine Üç Yeni Marka Daha Katıldı

SALT İletişim Grup, geniş müşteri portföyüne üç büyük markayı daha dahil etti.

19.04.2013 10:51

Dijital pazarlama ile tam entegre olmuş çağdaş bir yapı ve yeni nesil medya iletişimi anlayışıyla hizmet veren SALT İletişim Grup, geniş müşteri portföyüne üç büyük markayı daha dahil etti. Palmali Grup, Doluca ve Sealed Air, stratejik ve dijital iletişim danışmanlığı hizmetleri veren SALT İletişim Grup'u, yeni iletişim hizmeti ortağı olarak seçti.

Türkiye pazarına 1998 yılında giren Azeri İşadamı Mübariz Mansimov'un sahip olduğu Palmali Group'un bünyesinde yer alan The İstanbul Edition Hotel, Cipriani Restoran, Billionaire Club, Palmalife Bodrum Resort & SPA, Palmarina Bodrum, ESPA SPA ve Bastien Gonzalez Medipedikür Merkezi; halkla ilişkiler, stratejik ve dijital iletişim danışmanlığı hizmetleri veren SALT İletişim Grup'u, yeni iletişim hizmeti ortağı olarak seçti. Palmali Turizm Grubu, özellikle otel ve marinacılık anlamında yaptığı yatırımlar ile dikkat çekiyor. Yalıkavak Marina'yı büyük bir dönüşümle bambaşka bir boyuta getiren grup, Palmarina Bodrum'u dünyanın sayılı marinalarından biri yapmayı hedefliyor.

1926 yılında kurulan Doluca, kurulduğu yıllardan beri sektöründeki yenilikleri takip edip uygulayan inovatif kimliği ile biliniyor. Özellikle 2011 yılında, "Anadolu'nun mirası, Doluca'nın imzası" mottosuyla sunduğu Tuğra serisi ile şarapseverlerin büyük beğenisini kazanan Doluca, Anadolu'ya özgü üzümleri en son şarap üretim teknolojileri ile birleştiriyor.

Sealed Air ise, gıda güvenliği, tesis hijyeni ve ürün korunması alanlarında yeni küresel liderdir. Instapak® markalı köpük ambalaj sistemi, Cryovac® markalı yiyecek paketleme çözümleri ve Diversey® markalı temizlik ve hijyen çözümleri gibi geniş çapta tanınan ve yenilikçi markaları ile, 175 ülkeye ulaşan dağıtım kapasitesi ile 62 ülkede faaliyet göster Sealed Air, müşterilerine ölçülebilir bir işletme değeri sağlar, tüketicilerin yaşam kalitesini yükseltir ve gelecek kuşaklara daha sağlıklı ve daha temiz bir dünya sunmak hususlarına bağlılığını sürdürür.

SALT İletişim Grup'un müşteri portföyünde; Bacardi-Martini Grup, Esin Yapı, Turkuazoo Akvaryum, Loomis, İstanbul Kuyumcular Odası, Windowist Tower, Artnext, Icebar İstanbul, L'Oreal Professional, Kerastase, L'Oreal Matrix, Altensis, Wyndham Kalamış Marina Hotel, Bahçecik Kuaförleri, Altıncı Cadde, Inoksan, g2m, Mobilexpres, Chado, Mardan Palace, Urban Coffee, Faruk Güllüoğlu, Catenon, Adore Oyuncak gibi sektöründe öncü markalar yer alıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel SALT İletişim Grup Ailesine Üç Yeni Marka Daha Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement