Samandağlı Drogba! 7 yaşındaki çocuğun kimliğini gören şaşkınlığını gizleyemiyor - Son Dakika
Spor

Samandağlı Drogba! 7 yaşındaki çocuğun kimliğini gören şaşkınlığını gizleyemiyor

Hatay'da esnaflık yapan 33 yaşındaki Erdem Dadük isimli vatandaş, Drogba'nın Türkiye'ye gelip Galatasaray'a transfer olduğu dönem hayata gözlerini açan oğluna "Aslan Drogba" adını verdi.

14.09.2020 09:59  Güncelleme: 14:22

Hatay'ın Samandağ ilçesinde yaşayan Galatasaray taraftarı Erdem Dadük'ün, yıldız futbolcu Didier Drogba'nın sarı-kırmızılılara transfer olduğu sene adını verdiği oğlu Aslan Drogba 7 yaşına bastı.

Samandağ'da esnaflık yapan 33 yaşındaki Erdem Dadük ve 23 yaşındaki ev hanımı eşi Nadire Dadük, 13 Şubat 2014 tarihinde doğan bebeklerine Aslan Drogba adını verdi. Aile boyu Galatasaray tarafları olduklarını dile getiren Erdem Dadük, "Drogba Türkiye'ye gelip Galatasaray'a transfer olunca ben ve eşim çok sevinmiştik. Eşim o zamanlar hamileydi ve erkek doğarsa adını Drogba koyacağımızı söyledim. İsmi duyanlar, görenler şaşırıyorlar. Bazıları da kimliği görene kadar inanmıyor. Kimliği görenler de şok oluyor. Neden ismini Drogba koydun diye soruyorlar" dedi.

Samandağlı Drogba! 7 yaşındaki çocuğun kimliği gören şaşkınlığını gizleyemiyor

"ÇOK SEVİYORUM, İSMİNİ OĞLUMA VERDİM"

Hatayı boyunca Drogba'ya kişilik ve futbolcu olarak hayranlık beslediğini dile getiren Dadük, "O çok dürüst ve karakteri iyi olan bir insan. Futboldaki başarısı tartışılmaz. Drogba benim için çok değerli biridir, onu çok seviyorum bu yüzden oğluma bu ismi verdim" şeklinde konuştu.

Samandağlı Drogba! 7 yaşındaki çocuğun kimliği gören şaşkınlığını gizleyemiyor

"İLK ZAMANLAR BU DURUMA İNANMAMIŞTIM"

Annesi Nadire Dadük ise, eşinin bu düşüncesini dile getirdiği zaman önce inanmak istediğini belirterek, "Hamile olduğum zamanlarda Drogba, Galatasaray'a transfer olmuştu. Eşim Galatasaray fanatiğiydi ve bu duruma çok sevinmişti. Eşim, oğlumuz olursa adını Drogba koymak istediğini söyledi. İlk zamanlar ben bu duruma inanmamıştım. Çocuğumuzun cinsiyeti belli olduktan sonra herkese oğlumuz olacağını ve adını Drogba koyacağını söyledi. Oğlumuz doğduğunda ismini Drogba koydu. İlk başlarda oğlumuz kendi ismini söyleyemiyordu. Öğrenmesi için babası 'oğlum senin ismin Drogba' diye sürekli tekrar ediyordu. İsmin Drogba olmasına alıştık artık" diye konuştu.

Samandağlı Drogba! 7 yaşındaki çocuğun kimliğini gören şaşkınlığını gizleyemiyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Samandağlı Drogba! 7 yaşındaki çocuğun kimliğini gören şaşkınlığını gizleyemiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (19)

  • Ikiyuzlu politika: Kurtce isim yasak ama yabanci isim yasak degil su turkiyenin haline ve politikasina bak yazik yazik 8 19 Yanıtla
    Gsli: Meclis vatan haini dolu,,neyden bahsediyon sen 7 1 Bilmiyorum: Kürtçe hangi isim yasak. Yazda öğrenelim. 6 1 MİLLİYETÇİ: Yasak bitti uzatma 4 1
  • beyin terk: kaka ülkemize gelse kaka mı koyacaksın ismini 16 1 Yanıtla
  • MİLLİYETÇİ: Böyle babaya sövmek az bile 13 3 Yanıtla
  • Oğuz: Babasının anasının atasının ismini koymaya gelince eside kendinde laf eder elin gavurunun ismini koymaya gelince okey derler millet hep özenti arkadaş sen akıl ver . 12 2 Yanıtla
  • FB Lİ: KAFAYI YEMİŞ MİLLET 13 1 Yanıtla
  • Mokoko: Cimbom ya sokaryumu trasfer etseydi nolcaktı ? 7 6 Yanıtla
  • Öldüğü zaman öyle seslenir imam : Allahtan bogdan stancu yu sevmemiş 11 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement