Şampiyon Halkbank'tan Örnek Davranış - Son Dakika
Güncel

Şampiyon Halkbank'tan Örnek Davranış

CEV Kupası Şampiyonu, ligin namağlup lideri Halkbank Erkek Voleybol Takımı, TÜGİAD Ankara ve TİKAV'ın ortak sosyal sorumluluk projesi için hastanede uzun süreli tedavi gören çocuklarla bir araya gelecek

21.02.2015 10:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Voleybol Ligi'nin namağlup lideri, CEV Kupası Şampiyonu Halkbank Erkek Voleybol Takımı, Ankara Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hematoloji Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde uzun süreli tedavi gören çocuklarla bir araya gelecek.

Akfen Holding'in sosyal sorumluluk projelerini yürüten Türkiye İnsan Kaynakları Eğitim ve Sağlık Vakfı (TİKAV) ile Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Ankara Şubesi 'nin ortak olarak yürüttükleri "Annem ve Ben Projesi"in ikinci etkinliği, 23 Şubat Pazartesi günü saat 14.00'de gerçekleştirilecek.

Etkinliğe, 2013 yılında kazandıkları Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) Kupası'yla katılacak Halkbank Erkek Voleybol Takımı oyuncuları, çocuklar ve anneleri ile söyleşi yapacak.

CEV Kupası'nı kazandıkları yılın öyküsünü paylaşacak şampiyonlar, çocuklara formalarını hediye edecek, birlikte hatıra fotoğrafı çektirecekler.

Halk Bank Spor Kulübü Başkanı Selahattin Süleymanoğlu'nun da katılacağı "Annem ve Ben Projesi" kapsamında ayrıca çocukların doğum günleri kutlanarak, hediyeler verilecek. Tedavi süreçlerinde çocuklarına refakat eden annelerine de hijyen paketi dağıtılacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şampiyon Halkbank'tan Örnek Davranış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement