Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid, Atletico Madrid'i Eleyerek Finale Çıktı - Son Dakika
Spor

Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid, Atletico Madrid'i Eleyerek Finale Çıktı

Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid, 3-0 yendiği maçın rövanşında Atletico Madrid'e 2-1 yenilmesine rağmen finale adını yazdırdı. Mor menekşelerin finaldeki rakibi ise Juventus.

10.05.2017 23:38

Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Atletico Madrid, 3-0 yenildiği maçın rövanşında ezeli rakibi Real Madrid'i Vicente Calderon'da konuk etti.

ATLETİCO MÜTHİŞ BAŞLADI

Maça çok iyi başlayan Atletico, Saul Niguez ve Griezmann'ın maçın ilk 16 dakikasında bulduğu iki golle skoru 2-0'a getirdi. Turu geçmesi için toplamda 4 gole ihtiyacı olan Atletico, en azından maçı uzatmaya götürmek için kendisine yetecek olan 1 golü bulmak için uğraştı.

BENZEMA GETİRDİ, ISCO BİTİRDİ

Maçın 42. dakikasında sahneye çıkan Isco, Benzema'nın üç Atletico'yu adeta rencide pozisyonda topu ağlara yolladı ve takımını finale taşımak için yeterli olan golü rakip ağlara yolladı.

Maçın ikinci yarısında iki takım da gol fırsatı yakalarken, Atletico, final için gerekli olan 3 golü bulamayınca karşılaşma 2-1 sona erdi ve Real Madrid, finale çıkan ekip oldu.

FİNAL 3 HAZİRAN'DA

Real Madrid, daha önce Monaco'yu eleyen Juventus ile 3 Haziran'da Galler'in Cardiff şehrinde bulunan Millennium Stadyumu'nda finalde karşılaşacak.

Şampiyonlar Ligi\'nde Real Madrid, Atletico Madrid\'i Eleyerek Finale Çıktı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid, Atletico Madrid'i Eleyerek Finale Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement