Şampiyonluk Yakışır Sanaşampiyonluk Yakışır Sana - Son Dakika
Güncel

Şampiyonluk Yakışır Sanaşampiyonluk Yakışır Sana

Temsilcimiz Manisa Büyükşehir Belediyespor, grubun iddialı takımlarından Bayburt Grup Özel İdare'yi kendi evinde yıktı.

06.11.2017 16:50

Üst üste sekizinci galibiyetini alan yeşil beyazlıların gollerinin ikisi Ali Öztürk biri Alper Akçam'dan geldi..Puanını 26'ya çıkaran temsicimiz en yakın rakibine 7 puan fark atarak liderliğini sürdürdü.

TFF 3. Lig 1. Grupta 11. hafta mücadelesinde lider Manisa Büyükşehir Belediyespor, şampiyonluk hesapları yapan bir başka ekip Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor'un konuğu oldu. Genç Osman Stadı'nda oynanan zorlu mücadelede Kulüp Başkanı Mevlüt Aktan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Futbol Şube SorumlusuHakan Kadayıfçılar ve Yönetim Kurulu Üyesi Gökmen Aytaç takımı yalnız bırakmadı. Sakatlıkları devam eden Semih, Umut, Berkin ile birlikte kart cezalısı Mehmet Yılmaz Bayburt karşısında forma giyemedi. Karşılaşma öncesinde şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşunda bulunulurken, oyuncularımız asker selamı vererek şehitlerimizi andı. Güçlü rakibi karşısında maça çok etkili başlayan Manisa Büyükşehir Belediye 7. dakikada Alper Akçam'ın golüyle 1-0 öne geçti. Ataklarını sürdüren temsilcimiz 26. dakikada Kaptan Ali Öztürk'ün golüyle durumu 2-0'a taşıdı. Ev sahibi Bayburt ise ilk yarıda duran toplarla etkili olmaya çalışsa da önemli bir atak geliştiremedi ve maçın ilk yarısı yeşil beyazlı ekibimizn 2-0 üstünlüğü ile geçildi. İkinci yarıya taraftarının da desteğiyle daha istekli başlayan ev sahibi Bayburt, 63. dakikada Hüseyin Ali'nin golüyle farkı bire indirdi .Bu golden bir dakika sonra sol kanattan etkili gelen Manisa Büyükşehir Belediyespor Ali'nin kafa golüyle farkı yeniden ikiye çıkardı ve durumu 3-1 yaptı. Geriye kalan dakikalarda başka gol olmayınca zorlu deplasmandan rahat bir galibiyet çıkaran Manisa Büyükşehir Belediye galibiyet serisini 8 maça çıkarırken , puanını da 26 yaptı ve en yakın takipçisine 7 puan fark atarak liderliğini sürdürdü.

Oyuncular, Kulüp Başkanı Mevlüt Aktan ve yöneticilerin karşılaşma sonunda soyunma odasında yaşadığı coşku görülmeye değerdi.

Alınan sonuçtan mutlu olan Teknik Direktör Levent Devrim Manisa Büyükşehir Belediye Televizyonuna şöyle konuştu..

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şampiyonluk Yakışır Sanaşampiyonluk Yakışır Sana - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement