Samsun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İpekdal: "Çocuklarımızın Örf ve Adetlerimizi, Kültürümüzü Yansıtan Bir Aile Ortamında Büyümeleri Bizim En Büyük Amacımız" - Son Dakika
Yerel

Samsun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İpekdal: "Çocuklarımızın Örf ve Adetlerimizi, Kültürümüzü Yansıtan Bir Aile Ortamında Büyümeleri Bizim En Büyük Amacımız"

Samsun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Adnan İpekdal, "Çocuklarımızın örf ve adetlerimizi, kültürümüzü yansıtan bir aile ortamında büyümeleri bizim en büyük amacımız" dedi.

02.01.2012 14:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Adnan İpekdal, "Çocuklarımızın örf ve adetlerimizi, kültürümüzü yansıtan bir aile ortamında büyümeleri bizim en büyük amacımız" dedi.

İpekdal, Kimse Yok mu Derneği Samsun Şubesi'ni ziyaret ederek, derneğin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Samsun'da zor durumda olan insanların yardımına koşan ve onların dertleriyle dertlenen derneklerin olmasının önem taşıdığını belirten İpekdal, Aile ve Sosyal politikalar Müdürlüğü olarak sürdürülen çalışmalara destek verdiklerini de kaydetti.

Müdürlük olarak kimsesiz çocukların her zaman yanlarında olduklarını belirten İpekdal, "Kimsesiz ve yardıma muhtaç çocuklarımızın her zaman yanındayız. Çocuklarımızın örf ve adetlerimizi, kültürümüzü yansıtan bir aile ortamında büyümeleri bizim en büyük amacımız. Bunun için koruyucu aile uygulaması kurumumuzun en önemli sosyal hizmet modellerinden biri. Samsun'da 45 koruyucu ailede 47 çocuğumuz aile yanında hayatını sürdürmektedir. Bu sayının artması için çalışmalarımız devam ediyor. Bu konuda özellikle sivil toplum kuruluşlarımızın da desteğine ihtiyaç duymaktayız" dedi.

Kimse Yok mu Derneği Samsun Şube Müdürü Cemil Başbay ise, İpekdal'a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, dernek olarak yaptıkları çalışmaları anlattı.

- SAMSUN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Samsun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İpekdal: 'Çocuklarımızın Örf ve Adetlerimizi, Kültürümüzü Yansıtan Bir Aile Ortamında Büyümeleri Bizim En Büyük Amacımız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement