Samsun'da Bir İlk - Son Dakika
Güncel

Samsun'da Bir İlk

Samsun\'da Bir İlk

Samsun Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile Samsun genelinde görev yapan belediye başkanlarının, adli ve mülki idare amirlerinin bir araya gelmesi için düzenlenen “Tanışma ve Kaynaşma Gecesi” 17 ilçeyi birbirine bağladı.

30.12.2017 10:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile Samsun genelinde görev yapan belediye başkanlarının, adli ve mülki idare amirlerinin bir araya gelmesi için düzenlenen "Tanışma ve Kaynaşma Gecesi" 17 ilçeyi birbirine bağladı.

"Samsun'da ilk defa böyle bir program organize edildi"

Samsun Büyükşehir Belediyesi Ömer Halisdemir Salonu'nda gerçekleşen gecede misafirler ile yakından ilgilenen ve tüm masalarda oturarak sohbetlere dahil olan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun'da ilk defa böyle bir program organize edildiğini söyledi. Yılmaz, "İlimize bağlı bulunan 17 ilçemizde görev yapan bürokratlarımızda zaman zaman değişiklikler olduğundan dolayı bazen birbirimizi tanıyamayabiliyoruz. Bunun önüne geçebilmek için Valimiz Osman Kaymak ile böyle bir Tanışma ve Kaynaşma Gecesi yapalım, dedik. Çok güzel bir akşamda beraber olduk. Bunu yılbaşından sonra da yapabilirdik. Ama hem yeni yılınızı tebrik edelim, hem birbirimizi tanıyalım, hem de hasbihal edelim istedik. Ben bu programa katılan herkese teşekkür ediyorum. Bu tür davetler, birliğin beraberliğin temelleridir. Sizler de bu davete icabet ederek bizi çok mutlu ettiniz. Yeni yılınızı en içten dileklerimle kutluyorum. Geride bıraktığımız bu yıldaki üzücü olaylardan uzak bir 2018 yılı temenni ediyorum" dedi.

"Görev yaptığımız yerler bizim memleketimiz"

Vali Osman Kaymak yaptığı konuşmasında, "Büyükşehir Belediye Başkanımızla beraber düzenlediğimiz bu yemekteki amacımız kamu kurumu temsilcileri ile bir araya gelmek, tanışmak ve bu beraberlik ruhunu oluşturabilmek. Görev yaptığımız yerler bizim memleketimiz. Yani nerede görev yapıyorsak orayı bir memleket olarak kabul etmeliyiz. Bulunduğumuz yere en iyi şekilde hizmet etmeliyiz. Tabii bunu yaparken ister istemez idareciler olarak ailemizden çok mesai arkadaşlarımızla vakit geçiriyoruz. Bunun için görev yaptığımız yerlerden ayrılırken geride güzel dostluklar, güzel izler ve anılar bırakmalıyız. Şüphesiz hepimiz bu güzel şehre hizmet ediyoruz. Samsun gerçekten görev yapmak için, hizmet etmek için çok güzel bir şehir. Çok saygıdeğer insanların yaşadığı bir şehir. Biz de bu şehrin halkına verdiğimiz bu hizmetten onur ve gurur duyuyoruz. Görevimizi yaparken de, öncelikle işimizi ve milletimizi ön plana alarak yapıyoruz. Tabii bu bütün kurumlarımız için geçerli olmalıdır. Kurumlar arası ilişkilerimizde saygı sınırlarını aşmadan, mevzuatlar çerçevesinde, işlerin çözümüne nezaketle yaklaşmamız gerekiyor. Çünkü Samsun bizim için ortak bir payda. Bu yüzden hizmetimiz esnasında en verimli şekilde çalışmalarımızı sürdürmeliyiz" diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosunun bir konser verdiği programda İhlas Haber Ajansı'nın(İHA) 2017 yılına damga vuran olaylardan derlediği "Panorama 2017" videosu katılımcılara izletildi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Samsun'da Bir İlk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement