Samsun'da elinde bıçak olan şahıs kadına ve kendine zarar verdi - Son Dakika
Güncel

Samsun'da elinde bıçak olan şahıs kadına ve kendine zarar verdi

Samsun'un Canik ilçesinde bir kişi, kız arkadaşı olduğu iddia edilen kişiyi önce darp etti, sonra kendisine bıçakla zarar verdi. Sağlık ekipleri olay yerine geldiğinde bıçaklı şahıs, ambulans ekiplerini darp edilmiş kadına yaklaştırmadı. Polisin çabası sonucu ikna olan şahıs gözaltına alındı.

04.06.2023 13:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elinde bıçak olan şahıs önce yanındaki kadına sonra kendine zarar verdi

SAMSUN - Samsun'da elinde bıçak olan bir kişi, kız arkadaşı olduğu iddia edilen kişiyi önce darp etti, sonra kendisine bıçakla zarar verdi.

Olay, Canik ilçesi Çay Mahallesi TOKİ Konutlarının bulunduğu site içerisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir erkek ve kadın arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışmada erkek şahıs otomobilden aldığı bıçakla ve diğer elinde tuttuğu taşla önce kadına, sonra kendisine zarar verdi. Bu sırada çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ise zor anlar yaşadı. Olay yerindeki bıçaklı şahıs, ambulans ekiplerini darp edilmiş kadına yaklaştırmadı. Polis ekiplerinin olay yerine gelmesiyle şahıs elindeki bıçağı boğazına dayadı. Polisin çabası sonucu ikna olan şahıs, gözaltına alındı.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Samsun\'da elinde bıçak olan şahıs kadına ve kendine zarar verdi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Samsun'da elinde bıçak olan şahıs kadına ve kendine zarar verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement