70 Bin TL değerindeki motosiklet 30 saniyede çalındı - Son Dakika
Güncel

70 Bin TL değerindeki motosiklet 30 saniyede çalındı

Sancaktepe'de motosiklet ile gelen 2 kişi, site bahçesinde park halinde olan 70 bin TL değerindeki motosikleti, disk kilidini kırarak, çaldı.

03.02.2022 09:56  Güncelleme: 12:26

Sancaktepe'de motosiklet ile gelen 2 kişi, site bahçesinde park halinde olan 70 bin TL değerindeki motosikleti, disk kilidini kırarak, çaldı. Sabah işe gitmek için uyanan motosiklet sahibi motosikletinin olmadığını görünce şoke oldu. Hırsızların motosikleti çalıp kaçtığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Hırsızlık olayı, geçtiğimiz günlerde Sancaktepe Sarıgazi Mahallesinde saat 04.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, motosiklet ile gelen biri kadın biri erkek 2 şüpheli, site bahçesinde park halinde olan motosikleti gözüne kestirdi. Motosikleti çalmak için etrafı kolaçan eden hırsızlar, saniyeler içinde sessizce motosikletin disk kilidini kırıp değeri 70 bin lira olan motosikleti çalıp gözden kayboldu. Sabah işe gitmek için uyanan motosiklet sahibi Murat Koç, motosikletinin olmadığını görünce şoke oldu. Koç'un şikayeti üzerine polis ekipleri, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

70 Bin TL değerindeki motosiklet 30 saniyede çalındı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 70 Bin TL değerindeki motosiklet 30 saniyede çalındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement