Sandıklı'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Sandıklı'dan Kısa Kısa

Dumlupınar Bilim Sanat Merkezi öğrencileri, TUBİTAK 4004 Doğa ve Bilim Okulları Projesi kapsamında Sandıklı Akdağ'da 4 günlük bir kamp gerçekleştiriyorlar.

27.06.2018 10:44

Dumlupınar Bilim Sanat Merkezi öğrencileri, TUBİTAK 4004 Doğa ve Bilim Okulları Projesi kapsamında Sandıklı Akdağ'da 4 günlük bir kamp gerçekleştiriyorlar.

"Doğadan Yazarlığa" projesi kapsamında yapılan etkinliklere Akdağ'ın muhteşem manzarası ve doğal yapısı ev sahipliği yapıyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Türkçe öğretmeni Mazhar Ünal, "Dumlupınar Bilim ve Sanat Merkezi tarafından gerçekleştirilen bu organizasyonda 20 farklı atölye etkinliği gerçekleştirmekteyiz. Yapılan etkinlikler yaratıcı yazma ortamına getirilerek farklı ürün ve çalışmalarda kitap haline getirilecektir. TUBİTAK desteği dışında bizleri misafir eden Sandıklı Belediyesine, Afyon İl Milli Eğitim Müdürlüğüne, Afyon Valiliğine desteklerinden dolayı teşekkür ederiz." dedi.

Sandıklı'da hızlı tren sevinci

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl'ün yoğun gayretleriyle ilçe sınırları içerisinde yapılacak olan hızlı tren istasyonunun yeri belli oldu.

İlçede büyük sevinç yaratan hızlı trenin Sandıklı'da durması, istasyonun nerede olacağı sorularına Belediye Başkanı Mustafa Çöl, sosyal medya hesabı üzerinden verdiği müjdeyle açıklık getirdi.

Eski Kaplıca yolunda Dağlıoğlu Çeşmesi diye tabir edilen alanda istasyonun yapılacağını belirten Çöl, "Yeni döneme muhteşem bir haberle merhaba dedik. Ulaştırma Bakanlığımızdan Hızlı Tren istasyonumuzun yeriyle ilgili kordinat bilgileri belediyemize ulaştı ve onayladık. Bölge istasyonumuz Eski Kaplıca yolumuzdaki Dağlıoğlu çeşmesi civarında yapımı gerçekleşecek olup ilçe merkezimize ve kaplıca bölgesine 6 kilometre mesafede olacaktır. Artık İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa kısacası her yer ilçemize daha yakın." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sandıklı'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement