Şanlıurfa'dan Kısa - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfa'dan Kısa

Milli Eğitim Müdürü Ahmet Pala, Kurucuk İlköğretim Okulu'nda, oyun parkı, futbol ve basketbol sahasının açılışını yaptı.

06.06.2012 14:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Eğitim Müdürü Ahmet Pala, Kurucuk İlköğretim Okulu'nda, oyun parkı, futbol ve basketbol sahasının açılışını yaptı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında hayata geçirilen "Çocuklar Oynadıkça Yarınlar Daha Umutlu" projesi çerçevesinde yapımı tamamlanan Kurucuk İlköğretim Okulu'nun oyun parkı ile futbol ve basketbol sahaları düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Ahmet Pala ile Kurucuk İlköğretim Okulu Müdürü İsa Aytış'ın konuşmalarının ardından öğrenciler bir gösteri sundu.

-HRÜ Eğitim Fakültesi mezuniyet töreni düzenleyecek

Harran Üniversitesi (HRÜ) Eğitim Fakültesi, 2011 - 2012 Akademik Yılı mezunları için tören düzenlenecek.

HRÜ basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, Urfacity Alışveriş Merkezi'nde yarın gerçekleştirilecek törende halk oyunları gösterisi, konser ve şiir dinletisi sunulacak.

-Biçerdöver sahipleri işsizlikten şikayetçi

Siverek'e hububat hasadı için gelen biçerdöver sahipleri iş bulamamaktan şikayet ediyor.

Her yıl yaz aylarında Çukurova ve İç Anadolu bölgelerinden Siverek'e geldiklerini belirten bir grup biçerdöverci adına basın açıklaması yapan Şerif Kara, biçim fiyatlarının bu yıl beklenen seviyede olmadığını belirtti.

Geçen yıl hububat ekili arazinin dönümünü 9-10 TL'ye biçmelerine karşın bu yıl Ziraat Odası'nın fiyatı daha düşük tuttuğunu savunan Kara, "Düşük fiyata bir de mazot ve girdi fiyatları eklenince ne durumda olduğumuz ortada. İş bulamıyoruz, zor durumdayız" dedi.

Muhabir: Rauf Maltaş

Yayıncı: Mehmet Güldaş - ŞANLIURFA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şanlıurfa'dan Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement