Şanlıurfa'dan Kısa-kısa - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfa'dan Kısa-kısa

Viranşehir Müftülüğü'nce, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla "Hz."

14.04.2012 18:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Viranşehir Müftülüğü'nce, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla "Hz. Peygamber ve Kardeşlik Hukuku" konulu konferans düzenlendi.

Dicle Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdülkerim Ünal, Belediye Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen konferansta, Hz. Peygamber'in yaşamını ve kardeşlik hukukuna verdiği önemi anlattı.

Konferans, Kur'an-ı Kerim tilaveti ve ilahilerin okunmasının ardından sona erdi.

- Siverek'te yeni şantiye hizmete açıldı

Siverek Özel İdaresi'nce kurulan şantiye hizmete açıldı.

Peynirci köyünce yol yapımında kullanılacak hafriyatın çıkarıldığı şantiyenin açılışını Kaymakam Mahmut Hersanlıoğlu ile AK Parti Milletvekili Kasım Gülpınar yaptı.

Milletvekili Gülpınar, törende yaptığı konuşmada, yıllardır birikmiş sorunların çözüm için yoğun çaba sarf ettiklerini belirtti.

Bölgede, su ve yol sorunu yaşandığını bildiklerini ifade eden Gülpınar,

"Yol sorununu kurduğumuz şantiyeyle çözmeye çalışacağız. İçme suyu sorununu da Karacadağ Gedik Bölgesi'nden getirilecek skaynakla çözeceğiz. Su kaynaklarının İlçe Özel İdaresine devri yapılmıştır" diye konuştu.

-Siverek'te motorlu taşıtlar sınavı

Siverek'te, motorlu taşıtlar sınavı yapıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfi Balkır, yaptığı açıklamada, Türközü ve Şair İbrahim Rafet İlköğretim okullarında yapılan sınava 607 sürücü adayının katıldığını, sınav süresince herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığını ifade etti.

- ŞANLIURFA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şanlıurfa'dan Kısa-kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement