Şanlıurfa Siverek'te Uygulamalı Bilimler Fakültesi Açıldı - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa Siverek'te Uygulamalı Bilimler Fakültesi Açıldı

Mehmet SEZGİN-ŞANLIURFA-DHA) ŞANLIURFA'nın Siverek İlçesi'nde, Harran Üniversitesi bünyesindeki Uygulamalı Bilimler Fakültesi'nin açılışı yapıldı.

16.11.2016 17:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mehmet SEZGİN-ŞANLIURFA-DHA) ŞANLIURFA'nın Siverek İlçesi'nde, Harran Üniversitesi bünyesindeki Uygulamalı Bilimler Fakültesi'nin açılışı yapıldı.

Hasan Çelebi Mahallesi'ndeki fakültede düzenlenen açılışa; Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ayşe Kardaş, Kaymakamı Vural Karagül, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Şerafettin Çelik, Belediye Başkanı Resul Yılmaz, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış töreninde konuşan Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar, öğrencilere tavsiyelerde bulunarak şöyle dedi:

"Bir hizmete vesile olmamız bizi mutlu ediyor. Siz değerli öğrencilerimizden ricam silah ve kaba kuvveti çatıştırmayın, fikirlerinizi yarıştırın. Hangi fikirde olursanız olun, sağcı solcu, inançlı inançsız buna saygı duyarım. İnsanın fıtratında var olan bir şey ama mutlak suretle elinizde kalem, kafanızda fikirler olsun. Başka da bir şeye tenezzül etmeyin. Fakültenin hayırlı olmasını temenni ediyorum."

Konuşmaların ardından protokol üyeleri tarafından fakültenin açılışı yapıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa Siverek'te Uygulamalı Bilimler Fakültesi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement