Sap ve Bta, Dünyadaki İşbirliklerini Türkiye'ye Taşıdı - Son Dakika
Güncel

Sap ve Bta, Dünyadaki İşbirliklerini Türkiye'ye Taşıdı

Sap ve Bta, Dünyadaki İşbirliklerini Türkiye\'ye Taşıdı

SAP, İsviçre merkezli sivil toplum kuruluşu Business Transformation Academy (BTA) ile işbirliği yaparak, şirketlere iş dönüşümü alanında danışmanlık hizmeti verecek.

13.11.2013 14:58  Güncelleme: 12:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünya çapındaki sivil toplum çalışmalarında kurumsal uygulama ve yazılım alanında dünya lideri SAP'nin desteğini arkasına alan BTA, iş dönüşümü danışmanlık hizmeti için Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi Almanca İşletme Enformatiği Bölümü'nün akademik desteği ile BTA'nın Türkiye bölümü kuracak. Akademi, Türkiye'de her ölçekteki şirkete iş dönüşümü danışmanlığı desteği vermeye hazırlanıyor.

Türkiye'deki iş dönüşümüne SAP desteği

Dünya çapında BTA ile gerçekleştirdiği işbirlikleriyle değişimi yönetmeye dair en iyi ve en güçlü donanıma sahip kuruluş olduğunu ispatlayan SAP, Türkiye'de gerçekleşecek projelere de destek vermeye devam ediyor. Dönüşüm kapsamındaki projelerde müşteri tarafından atanan bir süreç uzmanı, işletme okullarından akademik kadro ve bir SAP uzmanı projede ye alacak.

Böylece, 360 derecelik bir perspektifle, karmaşık pazar dinamikleri proaktif şekilde ele alınarak, iş dönüşümünde bütünsel bir bakış açısıyla hareket edilecek.

BTA ile gerçekleştirdiği işbirliğinde Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi Almanca İşletme Enformatiği Bölümü ile ortak hareket edecek olan SAP, üniversiteler ve müşteriler arasında kurduğu güçlü bağı daha da pekiştirecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sap ve Bta, Dünyadaki İşbirliklerini Türkiye'ye Taşıdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement