Sarıkamış'ta Direksiyon Sınavı Sorumluları İçin Yeterlilik Kursu - Son Dakika
Yerel

Sarıkamış'ta Direksiyon Sınavı Sorumluları İçin Yeterlilik Kursu

Sarıkamış Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından motorlu taşıt sürücüleri direksiyon sınav sorumluları için yeterlilik kursu açıldı.

11.12.2013 09:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sarıkamış Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından motorlu taşıt sürücüleri direksiyon sınav sorumluları için yeterlilik kursu açıldı.

Merkez müdürü Ahmet Melik Gül, gazetecilere yaptığı açıklamada, motorlu taşıt sürücüleri yönetmeliği kapsamında direksiyon sınavlarında görevli öğretmenler için yeterlilik kursu düzenlediklerini söyledi.

İlçe merkezinde yapılan direksiyon sınavlarında görevlendirilen sorumlu öğretmenlerin kursa katılma zorunluluğu olduğunu belirten Gül, "Bu kursun amacı sınavlarda görev alan arkadaşlarımızın yeterliliğe dayalı bilgilendirilmesini sağlamak. Kursta felsefe ve trafik olmak üzere iki öğretmen arkadaşımız eğitim veriyor. Kursiyerlere iş hayatında iletişim, öğretimde ölçme ve değerlendirme, trafik kuralları, trafik eğitimi ve psikolojisi, güvenli araç kullanımı konularında eğitim verilecek" dedi.

Gül, haftada üç gün ve 2'şer saat süreyle toplam 120 saat verilecek kursa 40 kişinin katıldığını sözlerine ekledi. - Kars

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sarıkamış'ta Direksiyon Sınavı Sorumluları İçin Yeterlilik Kursu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement