Sarıkamış'ta Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı Açıldı - Son Dakika
Yerel

Sarıkamış'ta Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı Açıldı

Sarıkamış\'ta Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı Açıldı

Kars'ın Sarıkamış İlçesi'nde Ülkü Ocakları Başkanlığı düzenlenen törenle açıldı.
Törene, Kars Ülkü Ocaklar Başkanı Tolga Adıgüzel, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sarıkamış ilçe Başkanı Zülküf Koçak, Sarıkamış Ülkü Ocakları Başkanı Önder...

01.12.2013 09:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kars'ın Sarıkamış İlçesi'nde Ülkü Ocakları Başkanlığı düzenlenen törenle açıldı.

Törene, Kars Ülkü Ocaklar Başkanı Tolga Adıgüzel, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sarıkamış ilçe Başkanı Zülküf Koçak, Sarıkamış Ülkü Ocakları Başkanı Önder Durak, Belediye Başkanlığı aday adayları, Orhan Ekinci, Sinan Karabağ, parti yönetimi ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta konuşan Kars Ülkü Ocaklar Başkanı Tolga Adıgüzel, Yaklaşık 10 yıla yakın Sarıkamış'ta Ülkü Ocağının bulunmadığını genel merkezin verdiği görev ve yetkiyle ocağı açmış olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Sarıkamış'ın ülkücülerin harman olduğu bir yer olarak bilindiğini ifade eden Tolga Adıgüzel, bu güzide ilçenin tarihi, şanı ve şerefiyle ülkücüler için büyük önem arz ettiğini söyledi.

Kars Ülkü Ocakları İl Başkanı Tolga Adıgüzel; "Malumunuz önümüzde yerel seçimler var. Biz sizlerden üç Hilal'li belediye istiyoruz. Biz burada ülkücü hareketi kolektif bir çalışmayla en iyi yere getirmek bizlerin namus borcudur. Bunun altını çizerek söylüyorum. Şu anda ülkenin gidişatı iyi değil. Ülkeyi düzlüğe çıkaracak olan Türk Milliyetçileri ve ülkücülerdir. Bizlerde demokratik hakkımızı sandıklarda Milliyetçi Hareket Partisinden yana kullanarak, Sarıkamış'ı Kars'ı Türkiye'yi kurtarmak zorundayız. Ocağımızın Devlete, Millete hayırlı olmasını cenabı haktan diler, emeği geçenler teşekkür ederim" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi ilçe Başkanı Zülküf Koçak' ise, açılan Ülkü Ocağı'nda vatana, millete hayırlı insanların yetişmesi temennisinde bulundu.

Sarıkamış Ülkü Ocakları Derneği Başkanı Önder Durak, da verilen görevi en iyi şekilde arkadaşların desteği ile yerine getireceğini kaydetti.

Konuşmaların ardından Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel tarafından Kur-anı Kerim ve Türk Bayrağı, Sarıkamış Ülkü Ocakları Derneği Başkanı Önder Durak' teslim edildi. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sarıkamış'ta Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement