ŞARKÖY AÇIKLARINDA 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM - Son Dakika
Güncel

ŞARKÖY AÇIKLARINDA 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM

ŞARKÖY AÇIKLARINDA 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM

AFET ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Marmara Denizi'nde Tekirdağ'ın Şarköy ilçesi açıklarında 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı.

20.02.2022 23:58  Güncelleme: 17:18

Son dakika gelen bilgilere göre, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (Afad) Marmara Denizi'nde Şarköy açıklarında4.1 şiddetinde deprem meydana geldiğini açıkladı.

AFET ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı ( AFAD ), Marmara Denizi'nde Tekirdağ'ın Şarköy ilçesi açıklarında 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. AFAD yaptığı açıklamanın devamında depremin Tekirdağ, İstanbul, Balıkesir ve Çanakkale'den hissedildiğini belirtti.

İçişleri BakanlığıAFAD Deprem Dairesi Başkanlığı'nın Twitter üzerinden yaptığı ilk açıklamalara göre, depremin merkez üssünün Tekirdağ Şarköy ilçesine 6.41 kilometre uzaklıkta ve yerin 10.42 kilometre altında gerçekleştiğini bildirirken depremin şiddetinin 4.1 olarak ölçüldüğü açıklandı.

AFAD: Henüz Olumsuz Bir Durum Yok

AFAD yaptığı açıklamaların devamında henüz olumsuz bir durum olmadıklarını belirterek konu ile ilgili şu ifadelere yer verdi; "Geçmiş olsun Tekirdağ. Şarköy ilçesi açıklarında meydana gelen deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır. Gelişmeleri takip ediyoruz"

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel ŞARKÖY AÇIKLARINDA 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement