SASKİ Genel Müdür Yardımcısı İris'in Açıklaması - Son Dakika
Yerel

SASKİ Genel Müdür Yardımcısı İris'in Açıklaması

SASKİ Genel Müdür Yardımcısı Naci İris, 2012 yılı içinde Sakarya'da bulunan 165 depoda temizlik çalışması yapacaklarını bildirdi.

02.01.2012 15:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdür Yardımcısı Naci İris, 2012 yılı içinde Sakarya'da bulunan 165 depoda temizlik çalışması yapacaklarını bildirdi.

İris, yaptığı yazılı açıklamada, vatandaşlara daha kaliteli hizmet vermek için yürüttükleri çalışmaları sürdürdüklerini kaydetti.

Kaliteli hizmete yönelik çalışmalardan birisinin de içme suyu depolarının temizliği olduğuna dikkati çeken İris, şunları bildirdi:

"Kurumumuz bünyesinde bulunan 165 içme suyu deposunda bugünden itibaren temizlik çalışmalarına başlıyoruz. Yıl sonuna kadar 165 deponun tamamını iki defa temizleyeceğiz. İçme suyu depolarının yanı sıra, terfi Merkezlerimizin de çevre ve iç temizliklerini de yapacağız. 2012 yılı içinde Sakarya'da bulunan 165 depoda temizlik çalışması yapacağız. Yüksek basınçlı su yıkama makineleriyle 16 kişilik ekibin gerçekleştireceği temizlik çalışmalarının SASKİ'ye maliyeti 500 bin lira. Depo temizliklerine büyük önem vermekteyiz. İletim Hatları Şube Müdürlüğümüz tarafından yürütülen temizlik çalışmasını 2012 yılında iki kere yapacağız. Bu temizlik çalışmaları sayesinde içme suyu kalitemiz daha üst seviyelere çıkacaktır."

- SAKARYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel SASKİ Genel Müdür Yardımcısı İris'in Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement