Savaşın Başarılı Çocukları Ödüllendirildi - Son Dakika
Genel

Savaşın Başarılı Çocukları Ödüllendirildi

Savaşın başarılı çocukları ödüllendirildiKİLİS - Suriye'deki iç savaşa rağmen Halep kentine bağlı Azez ilçesinde eğitimlerini sürdüren ve başarılı öğrenciler, düzenlenen törenle ödüllendirildi.

26.07.2017 09:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Savaşın başarılı çocukları ödüllendirildi

KİLİS - Suriye'deki iç savaşa rağmen Halep kentine bağlı Azez ilçesinde eğitimlerini sürdüren ve başarılı öğrenciler, düzenlenen törenle ödüllendirildi.

Kilis'in karşısında bulunan Azez ilçesindeki 'İHH Uluslarası Şam Üniversitesi'nde 2016-2017 eğitim yılında yüksek başarı gösteren öğrenciler için ödül töreni düzenlendi. Geçici hükümete bağlı Halep Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan tören, Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayıp çocukların şiir okumalarıyla devam etti. Ayrıca minik çocuklar, gelen misafirler için karate gösterisi düzenleyerek salonda heyecan dolu anlar yaşattı.

Törende konuşma yapan 'İHH Uluslarası Şam Üniversitesi' Rektörü Dr. Ahmet Taan, "Bizler bu savaş ortamında eğitimin devam edebilmesi için önemli çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Böylece öğrencilerimiz çabalarımızı boşa çıkartmayıp önemli başarılar elde etmiştir. Bugün bu başarılı çocuklarımızı ödüllendirmek için buradayız.

Allah'ın okumamızı ve okutmamızı emrettiğini ifade eden Taan, "Suriye'nin geleceğini ilim ile yeniden inşa edebiliriz. Allah'ın izni ile bu tür organizasyonlarla birlikte güçlü bir gelecek kuracağız" ifadelerini kullandı.

Programın sonunda İHH İnsani Yardım Vakfı ve diğer yardım kuruluşların desteğiyle başarılı öğrencilere dizüstü bilgisayarlar, nakdi destek ve çeşitli hediyeler dağıtılıp misafirlere yemek ikramı yapıldı.

Savaşın Başarılı Çocukları Ödüllendirildi
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Savaşın Başarılı Çocukları Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement