Savcı Cihan Kansız'ın Akrabalarına Silahlı Saldırı - Son Dakika
Güncel

Savcı Cihan Kansız'ın Akrabalarına Silahlı Saldırı

Savcı Cihan Kansız\'ın Akrabalarına Silahlı Saldırı

Gaziosmanpaşa'daki bir fırının önünde düzenlenen silahlı saldırıda 1 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı.

16.02.2015 13:17

Gaziosmanpaşa'daki bir fırının önünde düzenlenen silahlı saldırıda 1 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı. Ölen Recep Selim Kansız'ın daha önce Ergenekon Davası'nda görev yapan Sakarya Cumhuriyet Savcısı Cihan Kansız'ın akrabası olduğu öğrenildi.

Olay, Gaziosmanpaşa, Sarıgöl Mahallesi Marmara Caddesi Numara 3'te bulunan Üstad Ekmekçi Baba isimli fırının önünde dün saat 14.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, fırının önünde bulunan fırın sahibi Recep Selim Kansız (57), oğlu İzzet Kansız (34) ve Ahmet Bostan (33), ile aralarında daha önce husumet bulunduğu öğrenilen bir kişi arasında tartışma başladı. Tartışma sırasında kimliği öğrenilemeyen saldırgan silahla etrafa ateş açmaya başladı. Recep Selim Kansız olay yerinde yaşamını yitirirken, oğlu İzzet Kansız ve arkadaşı Ahmet Bostan ile araya girmeye çalışan kıraathanede çalışan Muharrem Topaloğlu ve kıraathanenin müşterisi Şaban Cesim yaralandı.

Çevredeki vatandaşlar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekipleri olay yerinde güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri de yaralılardan İzzet Kansız ve Halit Cesim'i Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi'ne, Ahmet Bostan'ı Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Muharrem Topaloğlu'nu da Gaziosmanpaşa'daki Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

Polis ekiplerinin olayla ilgili geniş çaplı soruşturması sürüyor.

OLAYI ANLATTILAR

Sıkılan mermilerden birinin burnunun önünden geçtiğini söyleyen Kemal Danışoğlu, "Garson yanımdaydı, ben buradan eğilerek içeri girdim. O anda garson  vurulmuş". Yasin Uygun ise garsonun yanlışlıkla vurulduğunu söylerken, "Arka arkaya 5 el silah sesini duydum." dedi.  Saldırıda hayatını kaybeden Recep Selim Kansız ve  yaralanan İzzet Kansız'ın Ergenekon Davası'nda görev alan Sakarya Cumhuriyet Savcısı Cihan Kansız'ın akrabası olduğu öğrenildi. Recep Selim Kansız'ın cenazesi yakınları tarafından Adli Tıp Kurumu Morgundan alındı. Kansız'ın cenazesi yarın öğle namazından sonra Gaziosmanpaşa Merkez Cami'nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Savcı Cihan Kansız'ın Akrabalarına Silahlı Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement