Şavşat'ta 55 Yatak Kapasiteli Hastane Yapımına Başlandı - Son Dakika
Yerel

Şavşat'ta 55 Yatak Kapasiteli Hastane Yapımına Başlandı

Artvin'in Şavşat ilçesinde, 55 yatak kapasiteli bir hastanenin yapımına başlandı.

18.07.2012 20:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Artvin'in Şavşat ilçesinde, 55 yatak kapasiteli bir hastanenin yapımına başlandı.

Toplu Konut İdaresince (TOKİ) yüklenici bir firmaya, ilçenin Efkar Tepesi mevkisinde yaptırılacak olan Şavşat Devlet Hastanesi'nin temel atma törenine, Artvin Valisi Necmettin Kalkan, AK Parti Artvin Milletvekilli İsrafil Kışla, İl Emniyet Müdürü Hüsrev Salamaner, Şavşat Kaymakamı Abdullah Köklü, Şavşat Belediye Başkanı Mehmet Naci Köroğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Orhan Yazıcı ve bazı daire amirleriyle vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Vali Kalkan, "Bugün Şavşat için bir bayram günüdür. Güzel bir yaz gününde, güzel yurdumuzun güzel ilçesi Şavşat'ta bizleri bir araya getiren ilçenin en önemli ihtiyacı olan devlet hastanesinin temel atma töreninde bir aradayız. Allah nasip ederse hastaneyi Eylül 2013'de tamamlayıp hizmete açacağız" dedi.

Konuşmalar sonrası Vali Kalkan, Milletvekili Kışla ve protokol üyeleri, butona basarak Şavşat Devlet Hastanesinin temeline ilk harcı koydu.

25 bin 99 metrekarelik alanda inşa edilecek ve kullanım alanı 5 bin 100 metrekare olacak olan hastane 5 katlı yapılacak. Çift asansörü bulunacak hastanenin, acil müşahede odası ve diyaliz ünitesinin yanı sıra 55 yatak kapasitesi olacak.

Muhabir: Bayram Sarayoğlu

Yayıncı: Tuncay Bekar - ARTVİN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şavşat'ta 55 Yatak Kapasiteli Hastane Yapımına Başlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement