Savur Kaymakamı Bakır'dan Öğretmenlere Yemek - Son Dakika
Yerel

Savur Kaymakamı Bakır'dan Öğretmenlere Yemek

Mardin'in Savur ilçesindeki görevli öğretmenler, Kaymakamlığın organize ettiği yemekte bir araya geldi.

28.11.2011 10:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin'in Savur ilçesindeki görevli öğretmenler, Kaymakamlığın organize ettiği yemekte bir araya geldi.

Matiat Otel'de düzenlenen ve yaklaşık 500 öğretmenin katıldığı yemekte konuşan Kaymakamı Vehbi Bakır, yaptığı konuşmada, Öğretmenler Gününü bir gün ile sınırlandırılamaması gerektiğini belirterek, yılın her günü öğretmenleri kutladıklarını söyledi.

24 Kasım günü ilçe dışında bulunduğu için o günkü kutlamalara katılamadığını kaydeden Bakır, şöyle ifade etti:

"Size değerli öğretmenlerimiz çok zor şartlar altında çok önemli görev bir görev ifa etmektesiniz. Hepimizin bugünlere gelmemize az veya çok muhakkak öğretmenlerimizin katkıları ile geldiğimizin farkındayız. Yaptığınız işin ne kadar kutsal, ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. İnanıyorum ve biliyorum bütün öğretmenlerimizin yaptığı işe hem saygı duyuyorlar hem de onu en iyi şekilde yapmak için gayret gösteriyorlar. Ben huzurlarınızda öncelikle Savur'da görev yapan öğretmenlerimize sonrada tüm ülkemizde görev yapan öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Yetiştirdiğiniz öğrenciler sadece köyüne, memleketine hatta ülkesine değil, bütün dünyaya faydalı oluyor. Çocuklarımızı geleceğe hazırlarken bütün dünyaya evrensel değerlere yetişmiş, çocuklarla yetiştirmiş olmasının farkında olmamız gerekiyor. Biz idarecileri olarak her zaman arkanızdayız."

Kaymakam Bakır da sonra etkinliğe katılan öğretmenlere fular ve kol düğmesi hediye etti.

Yemeğe, Vehbi Bakır'ın yanı sıra eşi Elif Bakır, Savur Belediye Başkanı Şerif Eşref Ayaz, Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Güveloğlu, Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Edip Öztürk ile 500 öğretmen katıldı.

- MARDİN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Savur Kaymakamı Bakır'dan Öğretmenlere Yemek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement