Scooby-Doo Filmi - Son Dakika
Güncel

Scooby-Doo Filmi

Scooby-Doo Filmi

Scooby-Doo filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. Scooby-Doo filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

01.07.2011 15:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zoinks! Gizem A.Ş.’yi (Mystery Inc.) kapılarını kapatmaya zorlayan ego çatışmalarından iki yıl sonra, Scooby-Doo ve birbirinden zeki suç çözücü arkadaşları Fred, Daphne, Shaggy ve Velma, bahar tatillerinin en son moda kayanayan kazanı Hortlaklı Ada’da bir dizi normal ötesi olayı araştırmak üzere biraraya gelirler.

Fazlasıyla popüler tatil yerinin dolup taşacağından emin olan mekan sahibi Emile Mondavarious, adları başkalarının işlerine burnunu sokan kötü şöhretiyle anılan dedektiflerimizi biraraya getirerek tatilci öğrencileri kaçırmadan adadaki bu gizemi çözmelerini ister. Scooby ve takımı zorlu bir maceraya atılırken izleyicileri güldürmeyi de ihmal etmeyeceklerdir.

Hanna-Barbera’nın çizgi film klasiği olan Scooby Doo, bu kez uzun metraj bir film olarak beyazperdede. Yönetmen Raja Gosnell tarafından uyarlanan çizgi dizinin başkahramanı olan sevimli köpek Scooby Doo’nun dijital olarak canlandırıldı. filmin diğer oyuncuları ise Matthew Lillard, Linda Cardellini, Sarah Michelle Gellar, Freddie Prinze Jr ve kötücül düşmanları rolünde Rowan Atkinson.

Yönetmen: Raja Gosnell

Senaryo: Craig Titley, Joseph Barbera, William Hanna

Oyuncular: Neil Fanning, Linda Cardellini, Matthew Lillard, Sarah Michelle Gellar, Freddie Prinze Jr.

Filmin Türü: Aksiyon, Aile,

Orijinal Adı: Scooby-Doo

Yapımcı Firma: Atlas Entertainment [us]

Yapım Yılı: 2002

Yapım Ülkesi: ABD/Avusturalya

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 86 dk.

Resmi Sitesi: http://scoobydoo.com/

Vizyon Tarihi: 08.09.2002

Son Dakika Güncel Scooby-Doo Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement