Şehidin Ağabeyi Şahin'den Belediye Başkanı İkiz'e Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Şehidin Ağabeyi Şahin'den Belediye Başkanı İkiz'e Ziyaret

Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Hüseyin Şahin'in ağabeyi Zekeriya Şahin, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz'i ziyaret etti.

13.02.2018 14:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Hüseyin Şahin'in ağabeyi Zekeriya Şahin, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz'i ziyaret etti.

Şahin, ziyarette yaptığı konuşmada, kardeşinin şehit düştüğü günden bu yana tüm Havzalı idarecilerin, kendisini ve ailesini yalnız bırakmadığını ifade ederek, teşekkür etti.

İkiz de şehitlik mertebesine herkesin ulaşamayacağını vurgulayarak, "Tüm halkımız ordumuzun ve güvenlik güçlerinin yanında. Allah ordumuzun yar ve yardımcısı olsun." dedi.

Bayrağın dalgalanması, ezanların dinmemesi için Mehmetçiklerin mücadele ettiğine işaret eden İkiz, "Size, şehidimizin olduğu dakikadan itibaren tüm ihtimamı göstermek bizim boynumuzun borcuydu. Bundan sonra da böyle olacak. Bu vatan kıyamete kadar var olacaksa, bu uğurda canını verenlere minnet borcunu da gösterecektir." ifadesini kullandı.

İkiz, Şehit Piyade Uzman Çavuş Hüseyin Şahin ve tüm şehitler için Havza Kaymakamlığı işbirliğiyle, 15 Şubat Perşembe günü Yenice Mahallesi'nde mevlit okutulacağını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şehidin Ağabeyi Şahin'den Belediye Başkanı İkiz'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement