Şehir Hatları Vapurunda Çok Özel Canlı Performans - Son Dakika
Güncel

Şehir Hatları Vapurunda Çok Özel Canlı Performans

Şehir Hatları Vapurunda Çok Özel Canlı Performans

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Hatlarının Beşiktaş – Kadıköy seferlerinde 23 Nisan Pazartesi günü ortaokul öğrencilerinden oluşan çocuk orkestrası canlı performansın en güzel örneklerini vapur yolcuları için çalacak.

21.04.2018 14:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'Vapur Müzik Var' projesiyle müzik keyfini yolcularıyla buluşturan Şehir Hatları, çocuk bayramının çoşkusunu vapura taşıyor.

BeşiktaşKadıköy arasında sefer yapan vapur yolcularına 23 Nisan Pazartesi günü ortaokul öğrencilerinden kurulu çocuk orkestrası hoş bir sürpriz hazırladı. İstanbul'un en keyifli yolculuklarının yapıldığı vapurda yolcular 2 saat boyunca klasik müziğin farklı tınılardaki eserlerini kendilerine armağan edilen bayramda, yarının büyüklerinden dinleyecek.

23 NİSAN ÇOCUKLARINDAN CANLI PERFORMANS

Şehir Hatları tarafından düzenlenen etkinlikle İstanbul'un iki yaka arasını vapurla geçen yolcular Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın kutlanacağı 23 Nisan'da hoş bir süprizle yolculuklarını renklendirecek. 'Vapurda Müzik Var' projesi kapsamında 'vapur müzisyenleri' tarafından her gün farklı hatlarda icra edilen canlı performans bu kez 23 Nisan Pazartesi günü 14.45 – 16.45 saatleri arasında Beşiktaş – Kadıköy hattında ortaöğretim öğrenciler tarafından oluşturulan 'çocuk orkestrası' tarafından sergilenecek.

VAPUR KEYFİNE ÇOCUKLARDAN "MÜZİKLİ" KATKI ...

İstanbul boğazında tarihsel bir ulaşım aracı olmasının ötesinde keyifli deniz yolculuğu denilince ilk akla gelen isim olan vapur keyfini müziğin büyülü notaları ile buluşturan Şehir Hatları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında herkesi vapurla boğazı geçmeye davet ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şehir Hatları Vapurunda Çok Özel Canlı Performans - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement