Şehit Binbaşı Kulaksız'ın İsmi Bir İlkokula Verildi - Son Dakika
Güncel

Şehit Binbaşı Kulaksız'ın İsmi Bir İlkokula Verildi

Muş'un Malazgirt ilçesinde 27 Temmuz'da eşi ve çocuğunun da yer aldığı otomobile teröristlerce düzenlenen silahlı saldırı sonucu şehit edilen Malazgirt Jandarma Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız'ın adı Ankara'da bir ilkokula verildi.

01.10.2015 13:23

Muş'un Malazgirt ilçesinde 27 Temmuz'da eşi ve çocuğunun da yer aldığı otomobile teröristlerce düzenlenen silahlı saldırı sonucu şehit edilen Malazgirt Jandarma Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız'ın adı Ankara'da bir ilkokula verildi.

Mamak Altınevler Mahallesi Yatıkmusluk TOKİ konutları içinde yapılan ve bu yıl eğitim- öğretime başlayan ilkokula Şehit Arslan Kulaksız İlkokulu isminin verilmesi nedeniyle okulda tören düzenlendi.

Törene, Şehit Binbaşı'nın eşi Sibel ve kızı Ayşe İrem Kulaksız'ın yanı sıra, AK Parti Elazığ Milletvekili Serpil Bulut, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Ankara İl Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Ferdi Korkmaz, Mamak Kaymakamı Ali Mantı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, askeri yetkililer, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Sibel Kulaksız'ın gözyaşlarına hakim olamadığı konuşmasında, eşinin isminin okula verilmesi dolayısıyla gururlandığını belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Sibel Kulaksız, "Asla bu vatan bölünmeyecek. Kanımızın son damlasına kadar hizmet edeceğiz. Bir tane Arslan gider, bin tane Arslan gelir" dedi.

Diğer konuşmaların ardından Sibel Kulaksız kızı Ayşe İrem Kulaksız ile protokole katılanlarla birlikte açılış kurdelesini kesti ve ardından birinci sınıfları ziyaret etti.

Minik öğrencilerle sohbet eden Kulaksız, çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şehit Binbaşı Kulaksız'ın İsmi Bir İlkokula Verildi - Son Dakika


Advertisement