Şehit Polis Necmi Çakır Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Şehit Polis Necmi Çakır Son Yolculuğuna Uğurlandı

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde şehit olan özel harekat polisi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eski koruması Necmi Çakır, mahşeri kalabalık eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.

06.11.2015 13:55  Güncelleme: 14:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan özel harekat polisi Necmi Çakır, memleketi Trabzon'un Of ilçesinde mahşeri kalabalık eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı. Evli ve bir kız çocuğu babası olan şehidin bir süre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başbakanlığı döneminde koruma ekibinde de yer aldığı öğrenildi.

YAKINLARI AYAKTA DURMAKTA ZORLANDI

Of ilçesi Merkez Cami'nde Cuma vakti kılınan cenaze namazına Trabzon Valisi Addil Celil Öz, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Okçin Akşit, AK Parti MKYK üyesi ve Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu, AK Parti milletvekilleri Muhammet Balta, Ayşe Sula Köseoğlu, Adnan Günnar, Salih Cora, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, ve binlerce kişi katıldı.

Şehit Necmi Çakır'ın naaşı mahşeri kalabalık eşliğinde tekbirlerle toprağa verilmek üzere Sırağaç köyüne getirildi. Cenazede şehidin babası Fahri, annesi Nuriye, eşi Dilek, kızı Büşra (14) ayakta güçlükle dururken, çevredekiler tarafından sakinleştirildiler.

KANAS'LA BAŞINDAN VURULMUŞTU

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde dün sabah teröristler tarafından suikast silahı olarak tabir edilen 'Kanas' keskin nişancı tüfeği ile başından vurularak ağır yaralanan Trabzonlu Özel Harekât Polisi Necmi Çakır, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederek şehit olmuştu.


Şehit Polis Necmi Çakır Son Yolculuğuna Uğurlandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şehit Polis Necmi Çakır Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika


Advertisement