Şehitkamil Belediye Başkanı Fadıloğlu Depremzede Aileleri Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Şehitkamil Belediye Başkanı Fadıloğlu Depremzede Aileleri Ziyaret Etti

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Van depreminde evlerini kaybeden ve Gaziantep'in çeşitli bölgelerinde misafir edilen aileleri ziyaret ederek, sorunlarını dinledi.

29.01.2012 12:24

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Van depreminde evlerini kaybeden ve Gaziantep'in çeşitli bölgelerinde misafir edilen aileleri ziyaret ederek, sorunlarını dinledi.

Şehitkamil Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Cebeler Mahallesi'ndeki bir hayırsever iş adamı tarafından misafir edilen Fadıloğlu, ailelerin acil ihtiyaçları hakkında bilgi alarak yardımcı olma sözü verdi.

Depremzede ailelerle tek tek ilgilenen Fadıloğlu, şunları kaydetti:

"Van'da yaşanılan afet, milletimizi derinden üzdü. Bizler de depremde evlerini kaybeden vatandaşlarımız için, kapılarımızı sonuna kadar açtık. Şu anda birçok depremzede ailelerimizi misafir ediyoruz. Yapılan çalışmalarla depremzedelerin en kısa zamanda eski düzenlerine kavuşmalarını umuyorum. Depremzedelerimizi ziyaret edip ihtiyaçları hakkında bilgi alıyoruz. Bu ailelerimizin acilen tekerlekli sandalye, battaniye ve gıda ihtiyacı vardır. Biz de bu talepler doğrultusunda 2 adet tekerlekli sandalye, 10 adet battaniye ve çok sayıda gıda paketleriyle yardımda bulunduk."

Fadıloğlu, Şehitkamil Belediyesi olarak Van'da yaşanan deprem sonrası depremzedelere 2 tır gıda, giyim, çocuk bezi ve soba gibi acil ihtiyaçlarını giderdiklerini anımsattı.

Fadıloğlu'nun ziyaretinden ve taleplerinin en kısa zamanda karşılanmasından dolayı memnuniyetlerini dile getiren depremzede Haydar Tunç ve Zeki Timur ise kendileriyle yakından ilgilenen ve yapılan yardımlardan ötürü Fadıloğlu'na teşekkür ettiklerini kaydettiler.

- GAZİANTEP

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şehitkamil Belediye Başkanı Fadıloğlu Depremzede Aileleri Ziyaret Etti - Son Dakika


Advertisement