Şehitler Çeşmesi'ndeki Fotoğraflar Yenilendi - Son Dakika
Güncel

Şehitler Çeşmesi'ndeki Fotoğraflar Yenilendi

Şehitler Çeşmesi\'ndeki Fotoğraflar Yenilendi

BOLU'da, MHP İl Başkanlığı ve Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından yaptırılan Şehitler Çeşmesi üzerinde tahrip edilen fotoğraflar yenilendi.

17.10.2016 13:23

BOLU'da, MHP İl Başkanlığı ve Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından yaptırılan Şehitler Çeşmesi üzerinde tahrip edilen fotoğraflar yenilendi.

MHP İl Başkanlığı ile Ülkü Ocakları tarafından Sağlık Mahallesi'ndeki İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi önünde Şehitler Çeşmesi yaptırıldı. Çeşmenin üzerine geçen yıl Şubat ayında İzmir Ege Üniversitesi'nde karşıt görüşlü öğrenciler arasındaki kavgada ölen Fırat Yılmaz Çakıroğlu ile son dönemde şehit olan Bolulu 5 şehidin fotoğrafları asıldı. Çeşmedeki şehit fotoğraflarının tümü, kimliği belirsiz kişiler tarafından tahrip edildi. MHP İl Başkanı Adem Evcil ile Ülkü Ocakları Şube Başkanı İsmail Akgül, şehitlerini fotoğraflarını yeniledi. Mevcut fotoğrafların yanına 15 Temmuz darbe girişimi sırasında İstanbul'da şehit olan Bolulu polis memuru Ozan Özen ile Özel Kuvvetler Komutanlığı'nda şehit düşen Astsubay Ömer Halisdemir'in fotoğrafı da asıldı.

Şehitlerin fotoğraflarının kimliği belirsiz kişiler tarafından tahrip edildiğini belirten Evcil, "Bizler bunu yapanların bulunması için gerekli girişimleri yaptık. Bu hainliği yapanlar hakkında suç duyurusunda bulunduk. Bizler şehitler çeşmesindeki şehitlerimizin fotoğraflarını yeniledik ve iki şehidimizi daha ekledik" dedi.

- Bolu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şehitler Çeşmesi'ndeki Fotoğraflar Yenilendi - Son Dakika


Advertisement