Selçuk İnan Çılgınlığı! - Son Dakika
Spor

Selçuk İnan Çılgınlığı!

Selçuk İnan Çılgınlığı!

Olympiakos taraftarları Galatasaray'dan Selçuk İnan'ın transfer edilmesi için çeşitli kampanyalara başladı.

26.05.2012 14:25  Güncelleme: 14:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SPORX - Olympaikos'un yüzde 70 hisselerini elinde bulunduran Yunanlı armatör Vangelis Marinakis ile Galatasaray Başkanı Ünal Aysal arasındaki sıcak ilişkiler Yunan basınında ve Olympiakos taraftarları arasında transfer söylentilerini arttırmaya başladı.

Aysal'ın başkan olmasının ardından Galatasaray ile Olympiakos arasında Yunanistan'da oynanan hazırlık maçı ile başlayan sıcak ilişkiler Albert Reira'nın sarı-kırmızılı takıma transferi ve Kazım Kazım'ın Olympiakos'a kiralanması ile doruk noktasına ulaşmıştı.

Yaşanan bu sürecin ardından Yunan basını Galatasaray üzerinden Olympiakos'un transfer edebileceği isimleri tek tek masaya yatırmaya başladı. İlk olarak Olympiakos'un Galatasaray'dan Kazım'ın bonservisinin alınacağını iddia eden Yunan basını, son olarak Bogdan Stancu ve Emmanuel Culio için nabız yoklandığını öne sürdü.

Yunan basının yanı sıra Olympiakos taraftarları da Galatasaray'dan Selçuk İnan'ın transfer edilmesi için çeşitli kampanyalara başladı. Olympiakos taraftarlarının buluştuğu bazı platformlarda, Selçuk İnan için sarı-kırmızılı kulüpten transfer edilmesi için 11 milyon euroluk bonservis bedeli ödenmesi gerektiği ve bu bedel ödense dahi Galatasaray'ın yıldız orta saha oyuncusunu bırakmaya yanaşmayacağı dile getirildi.

Bazı Olympiakos taraftarları ise Marinakis ve Ünal Aysal arasındaki iş ilişkilerinden dolayı iki takım arasında bazı transferler yapılabileceğini ancak bu transferlerin büyük ölçekli olmayacağı konusunda fikir birliği yaptı. Selçuk İnan'ın transfer edilmesi için Olympiakos Kulübü'ne e-mail kampanyası başlatılması görüşünü ortaya atan bazı Yunan taraftarlar, Kazım Kazım'ın da takımda kalması gerektiğini belirtti.

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor Selçuk İnan Çılgınlığı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement