Selmanoğlu Esentepe Taziye Evini Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Selmanoğlu Esentepe Taziye Evini Ziyaret Etti

Selmanoğlu Esentepe Taziye Evini Ziyaret Etti

Muammer Erol, Süleyman Selmanoğlu ile Aziz Yeniyol Esentepe Kalkındırma ve Dayanışma Derneği Taziye Evi'ni ziyaret etti.

26.03.2013 10:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığ Valisi Muammer Erol, Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu ile İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Yeniyol Esentepe Kalkındırma ve Dayanışma Derneği Taziye Evi'ni ziyaret etti.

Belediye tarafından taziye evine yapılan destekten dolayı Mahalle Muhtarı Niyazi Civelek, Başkan Selmanoğlu'na bir onurluk takdim etti.

Taziye evinin ihtiyaçlarını gideren Başkanımıza teşekkür ediyoruz diyen Mahalle Muhtarı Civelek açıklamasında şunları söyledi:

"Sayın Valimiz ve Belediye Başkanımız bugün bizleri ziyarete geldi. İhtiyacımız olan bir konuda bizlere destek verdiğiniz için sizlere şükranlarımızı sunuyoruz. Belediye Fen İşleri ve İmar Müdürlüğünün katkılarıyla taziye evinin ihtiyaçları giderilmiştir.

Belediye olarak şehrin tüm mahallelerine eşit hizmet taşıdıklarını belirten Başkan Selmanoğlu ise açıklamasında, "Esentepe Taziye Evinin ihtiyaçları giderilerek mahalle sakinlerinin hizmetine sunduk. Bizler hizmetlerimizde hiçbir zaman mahalle ayrımı yapmadık bundan sonra da aynı mantıkla harekete geçeceğiz dedi."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Selmanoğlu Esentepe Taziye Evini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement