Semih Pala ve Eşine Hüzünlü Veda - Son Dakika
Yerel

Semih Pala ve Eşine Hüzünlü Veda

Semih Pala ve Eşine Hüzünlü Veda

Antalya-Burdur kara yolunda bayram tatilinden dönerken geçirdiği kazada hayatını kaybeden Bursa Kent Konseyi Başkanı Semih Pala ve eşi Hilal Pala için tören düzenlendi.

29.09.2015 12:19

Antalya- Burdur kara yolunda bayram tatilinden dönerken geçirdiği kazada hayatını kaybeden Bursa Kent Konseyi Başkanı Semih Pala ve eşi Hilal Pala için tören düzenlendi.

Merinos AKKM önünde düzenlenen törene Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, CHP Bursa milletvekilleri Erkan Aydın ve Ceyhun İrgil, çocukları Sami ve Sinan Pala, ile Merinos AKKM çalışanları ve sevenleri katıldı. Cenazeleri Merinos AKKM önüne konulan Bursa Kent Konseyi Başkanı Semih Pala (62) ve Hilal Pala (48) için duayı AK Parti eski milletvekillerinden Ali Kul yaptırdı.

Başkan Altepe, "Bugün yas günümüz. Her zaman bizi burada törenlerde karşılayan, büyük mücadeleler veren, kalbi Bursa ve insan sevgisiyle çarpan değerli dostumuzdu. Herkesin kötü gününde yanındaydı. Hizmet adamıydı, gerçekten iyi bir insandı. Yaptığı işi en güzel şekilde yapan başarılı bir insan, attığı her adımı titizlikle atan değerli bir arkadaşımızdı. Yapılan her işte Bursa'nın eksiklerini kapatmaya uğraştı. Bursa'ya zaman kazandırmaya uğraştı. Büyük heyecanla koşuşturdu durdu. Bunun karşısında hiç bir zaman menfaat temin etmedi. Bugüne kadar menfaatle ilgili bir iş için bize gelmedi" dedi.

Pala çifti öğle namazını müteakip Ulucami'de kılınacak cenaze namazının ardından Emir Sultan Mezarlığı'na defnedilecek. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Semih Pala ve Eşine Hüzünlü Veda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement