Şener'den Şehit Aileleri ve Gazilere Bayram Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Şener'den Şehit Aileleri ve Gazilere Bayram Ziyareti

Şener\'den Şehit Aileleri ve Gazilere Bayram Ziyareti

AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, Ramazan Bayramı dolayısıyla gazi ve şehit ailelerini evlerinde ziyaret etti.

10.08.2013 14:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, Ramazan Bayramı dolayısıyla gazi ve şehit ailelerini evlerinde ziyaret etti.

Kumru ilçesinin terörle mücadelede ilk şehidi olan Yüksel Batır'ın annesi Hayriye Batır'ı ve ailesini ziyaret eden Milletvekili Şener, "Batır ailesinin hem bayramını kutlamak hem de vatan uğruna şehit düşen oğlunun iftiharını duyan annemizi ziyaret için geldik. Şehitlerimizin yakınları ve gazilerimiz bize vatanımızın emanetidir. Vatan uğruna canlarını feda etmişlerdir. Böyle büyük fedakarlık yapan şehitlerimizin ailelerini korumak bizlerin görevidir. Mecliste yeni çıkan yasa ile gazilerimize ve şehit yakınlarımıza imkanları genişleterek daha iyi imkanlar sunduk. Tabii önümüzdeki yıllardan bu imkanları daha iyi seviyelere çıkartacağız. Şuanda huzur içerisinde bayramımızı yapıyorsak bunda en büyük pay kahraman şehitlerimizindir. Bizde bayram vesilesi ile şehit ailelerimiz ile gazilerimizi ziyaret ediyoruz"dedi.

Şehit annesi Hayriye Batır ise, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Vatanımız sağ olsun. Devletimiz bizi unutmadan bugüne kadar bizlere sahip çıktı. Devletimizden Allah razı olsun." diye konuştu.

Şener, şehit aileleri ve gazilerin sıkıntıları, istekleri olması halinde mutlaka bilgi verilmesini istedi. Ziyaret programında Kumru Belediye Başkanı Ticabi Civelek, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Yalçuva, Ak Parti Ordu İl Yönetim Kurulu Üyesi İsmet Erçal'da hazır bulundu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şener'den Şehit Aileleri ve Gazilere Bayram Ziyareti - Son Dakika


Advertisement