CHP Edirne Keşan İlçesi Belediye Başkan Adayı Şenol Yalı Kimdir? - Son Dakika
Politika

CHP Edirne Keşan İlçesi Belediye Başkan Adayı Şenol Yalı Kimdir?

CHP Edirne Keşan İlçesi Belediye Başkan Adayı Şenol Yalı Kimdir?

Cumhuriyet Halk Partisi lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri için Edirne Keşan İlçesi Belediye Başkan adayı olarak Şenol Yalı'yı seçti. Şenol Yalı kimdir?

29.01.2019 09:54  Güncelleme: 09:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde CHP, Edirne Keşan İlçesi Belediye Başkan adayını belirledi. Edirne Keşan İlçesi Belediye Başkan adayı Şenol Yalı kimdir?

ŞENOL YALI KİMDİR?

Başkan adayı Yalı, 22 Ekim 1965 tarihinde Keşan'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Keşan'da, lisans eğitimini de Trakya Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi'nde tamamladı. 1994 yılında Keşan'da mimarlık hizmetleri bürosunu açarak ticari faaliyete başladı.

İMAR KOMİSYONU BAŞKANLIĞI YAPTI

Şenol Yalı, 2 kez ilçe yönetiminde görev aldı, 2004-2009 yıllarında belediye meclis üyeliği yaptı. Bu dönem içerisinde imar komisyonu başkanlığı ve birçok defa belediye başkan vekilliği görevlerinde bulundu. Bunların yanı sıra Keşan İş Adamları Derneği'nin başkanlığını ve Atatürkçü Düşünce Derneği, DOÇEK, Engellileri Koruma Derneği gibi çeşitli sivil toplum örgütlerinin de üyesidir. Şenol Yalı, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Son Dakika Politika CHP Edirne Keşan İlçesi Belediye Başkan Adayı Şenol Yalı Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement