Senyörler Korta İndi - Son Dakika
Spor

Senyörler Korta İndi

Senyör tenisinin ülkemizdeki en önemli organizasyonlarından biri olarak kabul edilen Türkiye Senyörler Takım Şampiyonası, Manavgat'ta başladı.

12.05.2015 17:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu yıl 10. kez düzenlenen şampiyonada Türkiye'nin dört bir yanından 28 kulüp 11 kategoride kürsüye çıkmak için ter dökecek. Kadınlarda 30+, 40+ ve 50+ kategorilerinin yanı sıra bu yıl ilk kez 45+ kategorisinde heyecan yaşanacak. Erkeklerde ise bu yıl 35+ kategorisi 40+ ile birleştirildi. Ayrıca erkekler, 45+, 50+, 55+, 60+, 65+ ve 70+ kategorilerinde Türkiye şampiyonu olmak için korta çıkacak.

REKOR KATILIM

Organizasyonda 108 takıma kayıtlı toplam 562 sporcu raket sallayacak. Türkiye Senyörler Takım Şampiyonası'nda süpervizör olarak Ömer Eralp, başhakem olarak ise Erkan Çağlayan görev yapacak. Aynı zamanda turnuvanın organizasyonunu yapan RMG Spor'un tenis koordinatörlüğü görevini de yürüten Çağlayan, bu yıl sporcu sayısında yüzde 15'e yaklaşan bir artış yaşadıklarını söyledi. Şampiyonada her gün 46 kortta yaklaşık 260 maç oynanacağını ifade eden Çağlayan, "Bu şampiyona sadece bir yarışma olarakdüşünülmemeli, çünkü Türkiyedeki bütün senyör sporcuların bir arada toplandığıve bayram şenliğinde geçen bir organizasyondur. Amacımız tecrübelihakemlerimizle eğlenceli ve düzgün maçlar yaptırabilmektir. Tüm kulüplerimizesporcularımıza centilmence ve başarıyla dolu bir hafta diliyorum" diye konuştu.

Türkiye Senyörler Takım Şampiyonası'nda bu yıl Galatasaray ve Milli Takım'ın eski yıldızlarından Ümit Davala, ünlü müzisyenler Behzat Gerçeker ve Ferhat Göçer, sanatçı Filiz Taçbaş ve ünlü aşçı Vedat Başaran gibi isimler de külüpleri için mücadele edecek.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Senyörler Korta İndi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement