Serkan Keskin ve Taner Ölmez'in Yer Aldığı Projede Bu Defa Başrol Müzik! - Son Dakika
Güncel

Serkan Keskin ve Taner Ölmez'in Yer Aldığı Projede Bu Defa Başrol Müzik!

Serkan Keskin ve Taner Ölmez gibi isimlerin bir araya geldiği, halk müziğini alternatif bir yorumla sunmaya hazırlanan grubun ilk çalışması Haziran ayının başında Youtube'da yayımlanacak.

08.05.2018 16:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aralarında Serkan Keskin ve Taner Ölmez'in de bulunduğu oyuncu ve müzisyenlerden oluşan grup, halk müziği eserlerini sıra dışı bir altyapı ile paylaşmaya hazırlanıyor. Bugüne kadar yapılanlardan farklı bir üslupla halk müziğinin klasikleşmiş melodilerini ve deyişleri yorumlayan grup, halk müziği sevenlerle alternatif müziği sevenleri bir araya getirmeye hazırlanıyor.

İran enstrümanı olan Santur gibi halk müziğinde duymaya alışık olmadığımız farklıenstrümanlarla halk müziği melodilerini bir araya getiren grubun, altyapılarını Fırat İkisivri'nin hazırladığı albümünün ilk çalışması Haziran ayının ilk haftası Anonim Müzik Youtube kanalından bir video ile yayımlanacak.

Anonim Yapım etiketiyle çıkacak 7 eserden oluşan albümün tamamı Youtube videolarıyla yayımlayacak. Youtube videoları paylaşıldıktan sonra albüm iTunes, Spotify, Deezer gibi tüm dijital mecralardan dinlenebilecek.

Solistliğini Taner Ölmez'in yaptığı grupta bas gitarda Serkan Keskin, gitarda Fırat İkisivri, vurmalılarda Sibel Altan, davulda Özgür Taş, elektirikli gitarda Cihan Tanrıverdi, perkisyonda Serkan Polat, üflemeli çalgılarda ise Caner Malkoç var.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Serkan Keskin ve Taner Ölmez'in Yer Aldığı Projede Bu Defa Başrol Müzik! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement